iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Υπέροχη ''πράσινη''
δράση στον Άγιο
Ανδρέα (εικόνες)


Μια υπέροχη οικολογική δράση διοργάνωσε ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου, η επιτροπή για το βιώσιμο περιβάλλον και η We4all σε χώρο εποπτείας του Ελληνικού Στρατού στον Άγιο Ανδρέα.

Φυτεύτηκαν 400 δενδρύλλια λεμονιές και ελιές από στρατιώτες, εθελοντές πολίτες, προσκόπους και ναυτοπροσκόπους, ενώ την τσάπα έπιασαν και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βαλερί Βασιλικού και ο προεδρεύων της επιτροπής Δημήτρης Καρασταμάτης.

Ο κ. Μπουρνούς στο σύντομο χαιρετισμό του παρουσία του υποδιοικητή ΑΣΔΥΣ υποστράτηγου Βαλλίδη και του διοικητή των ΚΑΥΥ συνταγματάρχη Καπερώνη, τόνισε πως ''σήμερα φυτεύουμε την ελπίδα και δίνουμε άλλη μια νότα αισιοδοξίας σε περιοχές που φέρνουν δυσάρεστες μνήμες. Συνεχίζουμε ολοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγμάτωση ενός καλύτερου περιβάλλοντος στην περιοχή μας, πέρα και έξω από γραφειοκρατικά διοικητικά όρια''.

Οι άνθρωποι της We4all έδειξαν στους εθελοντές και τα παιδιά πώς φυτεύεται σωστά ένα μικρό δέντρο και όλοι μαζί ξεκίνησαν τη δράση όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr