iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

H ''μυστική'' πρόβα
της ορχήστρας του
δήμου (εικόνες)


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr εισχώρησε στο ''στρατηγείο" της εθελοντικής ορχήστρας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, την ώρα της καθοριστικής πρόβας εν όψει της μεγάλης συναυλίας την Πρωτομαγιά στις 11 το πρωί στην πλατεία της Ραφήνας.

Οι μουσικοί και ερμηνευτές ήθελαν πλήρη ησυχία γι αυτό και ο χαρακτηρισμός "μυστική" στον τίτλο του ρεπορτάζ. Επειδή πρόκειται είτε για πρώην είτε για νυν επαγγελματίες από το χώρο του πενταγράμμου , οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις ώρες και την εμπειρία τους για τον καλό σκοπό της ψυχαγωγίας, ήθελαν να είναι απερίσπαστοι στην πολύωρη πρόβα ώστε να είναι πανέτοιμοι για την Τρίτη με ένα εξαιρετικό ελληνικό ρεπερτόριο.

''Αρχηγός" της ορχήστρας ο μαέστρος και ντράμερ Φάνης, ο οποίος καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο τη μουσική ομάδα του.

Οι ερμηνευτές των τραγουδιών είναι η Βίλυ, ο Δημήτρης, ο Γιάννης και η Όλγα που παίζει και κιθάρα.

Την ορχήστρα ''απογειώνουν" οι μουσικοί Αποστόλης στο ακορντεόν, η Αναστασία πλήκτρα και σαντούρι, ο Σάκης μπουζούκι και ο Δημήτρης κιθάρα.

Οι σεμνοί αυτοί άνθρωποι δίνουν και την ψυχή τους για να εκπροσωπήσουν με ευπρέπεια και αρτιότητα τον δήμο, ο ο οποίος τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή σε ένα εγχείρημα, από τα σπάνια στη χώρα μας. Εθελοντική δημοτική ορχήστρα από επαγγελματίες!

Ευχόμαστε επιτυχία την Πρωτομαγιά και πολύ κέφι!