iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Υπέροχη
συναυλία της λαικής
ορχήστρας (εικόνες)


Υπέροχη ήταν η Πρωτομαγιάτικη συναυλία της Λαικής Ορχήστρας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία ο ΔΟΠΑΠ.

Αρκετός ο κόσμος που διασκέδασε και χειροκρότησε τους τραγουδιστές και μουσικούς, παρά την ψυχρούλα που θύμιζε φθινόπωρο παρά άνοιξη.

Όλοι οι καλλιτέχνες που κάνουν σε τακτική βάση πρόβες και εμφανίζονται αφιλοκερδώς (έχει τεράστια σημασία να το γνωρίζει η τοπική κοινωνία) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κράτησαν ωραία συντροφιά στους πολίτες.

Το παρών έδωσαν από το δημοτικό συμβούλιο μόνο (προσέξτε τη λέξη) ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Μπατάλης (ο μεγαλύτερος φαν της Λαικής ορχήστρας), Δημήτρης Κατσουλάκης και Ράνια Δημητριάδη, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, προς τιμής του ο βουλευτής ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, καθώς και οι Γιάννης Ρήγος, Λεωνίδας Γανιάρης, Παναγιώτης Μαυρομμάτης και Ιφιγένεια Βαρδοπούλου.

Η πιο συγκινητική στιγμή της συναυλίας, όταν η Μαρία Κανταρτζή ερμήνευσε το θρυλικό τραγούδι του 1948 ''εγώ θα σάγαπώ και μη σε νοιάζει'' της Μόλλυ Νίτσα σε στίχους Κώστα Κοφινιώτη και μουσική Γιώργου Μουζάκη, με δεύτερες φωνές από τη Βίλυ Πέτροβα (που στο τέλος αγκάλιασε με αγάπη και φίλησε τη Μαρία) και από τον Δημήτρη Γκούνα. Εξαιρετικές φωνές η Αναστασία και ο Αποστόλης που το μέλλον στο πεντάγραμμο είναι δικό τους. Γκεστ συμμετοχή ο θαυμάσιος τενόρος Νίκος Βασιλικός και βεβαίως συγχαρητήρια στον μαέστρο Φάνη Γεωργουλέτη.

Από τα highlights της βραδιάς όταν η Βίλυ Πέτροβα ερμήνευσε το τραγούδι '' σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε'' που ενθουσίασε τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος αμέσως το ανέβασε με βίντεο στο fb. Κάποιο λόγο θα είχε...

Μην ξεχάσουμε και τη ζειμπεκιά που έριξε στην πλατεία ο Γιώργος!

Η Λαική ορχήστρα έδωσε το επόμενο ραντεβού της για μια νέα συναυλία το καλοκαίρι...

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr