iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Επίλεκτοι
και Λιμενικό έπαιξαν
για το περιβάλλον


Η Ραφήνα φιλοξένησε άλλο ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με μηνυματικό χαρακτήρα!

Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου αγωνίστηκε με την ομάδα βετεράνων του Λιμενικού Ραφήνας στο αθλητικό κέντρο Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου.
Το ματς διοργανώθηκε για την παγκόσμια ημέρα προστασίας της βιοποικιλότητας.
Πριν τη σέντρα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για συστράτευση όλων στην προστασία και διάσωση του περιβάλλοντος, σημειώνοντας πως η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Μπουρνούς εξήρε τη διάθεση  συνεχή προσφορά της ομάδας των Ελλήνων Επιλέκτων που ο δήμος και ο ΔΟΠΑΠ της έχουν παραχωρήσει ως έδρα το γήπεδο ''Μαρτίνου'', αλλά και όλων των ομάδων που ανταποκρίνονται όλα αυτά τα χρόνια στις προσκλήσεις για ανθρωπιστικά και κοινωνικά παιχνίδια. Το ματς παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κοινωνικής πολιτικής Μάκης Βουδούρης και ανάπλασης πυρόπληκτων περιοχών Σπύρος Κάρλος.
Ο αρχηγός της ομάδας των Επίλεκτων Αργύρης Κωστάκης ευχαριστεί τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, τον αντιδήμαρχο Μάκη Βουδούρη που παρίσταται πάντα ως γιατρός αγώνα και τον αντιδήμαρχο Σπύρο Κάρλο που στηρίζει πάντα τον κοινωνικό αθλητισμό. Επίσης τον αρχηγό της ομάδας του Λιμενικού Λευτέρη Βάμβουκα και την Κατερίνα Τράση από το rpn.gr για την ευγενική φωτογραφική κάλυψη του ματς.
 
 
Στα highlights του ματς ο δήμαρχος και ο αρχηγός του Λιμενικού μετέφεραν τα βοηθητικά τέρματα εκτός αγωνιστικού χώρου...
 
Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι: Καρακούσης, Φάκος, Ζαβερδινός, Μυλωνάς, Σερλής, Σαλαγιάννης, Γιαννούσης, Κωστάκης, Σκοτίδας.