iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Έρχεται
το summer camp
του Laf Lab


Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ομάδα του Summer Camp @LAF LAB έχει ετοιμάσει το πιο διασκεδαστικό, το πιο αθλητικό, το πιο δημιουργικό και φέτος ακόμα πιο δροσερό πρόγραμμα για να περάσουμε παρέα το καλοκαίρι μας!

Από τις 20/6 μέχρι 4/8, καθημερινά από τις 08:30 ως τις 15:30 και μπορείτε να κλείσετε μια εβδομάδα ή και τις 7, επιλέγοντας το οικονομικό μας πακέτο.

Στο ψυχοπαιδαγωγικό και εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5-12 ετών και μέσα από αυτό τα παιδιά διασκεδάζουν, αθλούνται και μαθαίνουν.
Mini Sports, Εικαστικές δημιουργίες, Hip-Hop, πισίνα, κηπουρική και πειράματα, cross kids, παρουσίαση και επίδειξη με drones, φιλοζωϊκές δράσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις…

Tο Summer Camp ξεκινάει
Επιπλέον παροχές:
[1] πλήρες Μεσημεριανό γεύμα από την ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
[2] Μεταφορά από και προς το σπίτι (περιοχές κοντά στη Ραφήνα)
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Κλείστε τη θέση σας και ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
Τηλ επικοινωνίας 2294304779 - 6947896747
26o xλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Ραφήνα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:irafina.gr - rpn.gr - iselida.gr