iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πανδαισία
χρωμάτων και γεύσεων
στο Πάρκο Καραμανλή


Το πάρκο Καραμανλή με το νέο απόκτημα του εξελίσσεται σε ένα πολυχώρο αναψυχής και διασκέδασης που όμοιο του δεν υπάρχει στην ανατολική Αττική.

Βρίσκεται πάνω από την θάλασσα με υπέροχη θέα, σε δεκάδες στρέμματα πρασίνου, με το υπαίθριο θεατράκι και τα όργανα γυμναστικής, την παιδική χαρά παγκάκια και χώρους περιπάτου.

Το αναψυκτήριο THE PARK και τώρα το εστιατόριο BONER μέσα σε πέργκολες, παρτέρια και σιντριβάνια προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες εστίασης και αναδεικνύουν το πάρκο Καραμανλή ως τον βασικό χώρο αναψυχής και διασκέδασης του δήμου Ραφήνας- Πικερμίου αλλά και πόλο έλξης επισκεπτών από γειτονικούς δήμους.

Το πάρκο το καλοκαίρι είναι ο ιδανικός τόπος φιλοξενίας πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων.

(Μαθητικά φεστιβάλ και οδηγισμού – εικαστικές εκθέσεις – οικολογικές πρωτοβουλίες και εκθέσεις - συναυλίες – εορταστικές εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων κ.α.

<<Μουσικό Άλσος>>

Για δεύτερη χρονιά 15 Ιουνίου έως 30 Αυγούστου από την μουσική σκηνή που θα διαμορφωθεί ανάμεσα στο αναψυκτήριο και το εστιατόριο καθημερινά θα εμφανίζονται διαφορετικά μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες δημιουργώντας έναν ετήσιο μουσικό θεσμό.

Το Πάρκο Καραμανλή είναι ένας χώρος ευεξίας – εστίασης - αναψυχής – άθλησης – κοινωνικής ώσμωσης – διασκέδασης και πολιτιστικής δράσης.