iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Πράσινη''
δράση από τον
Οργανισμό Λιμένος


Μεγάλη ''πράσινη'' επιχείρηση για τον καθαρισμό του βυθού στο αλιευτικό καταφύγιο στο λιμάνι της Ραφήνας οργάνωσε με επιτυχία ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.

Με τη συνδρομή δυτών, εθελοντών, παιδιών από το Σώμα Οδηγισμού και το ΚΕΘΕΑ, μέλη του Συλλόγου Τριγλιανών και του Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων ''Αραφήν'', οι δύτες με τη βοήθεια ειδικού γερανοφόρου έβγαλαν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, που δυστυχώς τα είχε πετάξει στη θάλασσα ανθρώπινο χέρι.

Σε επιφυλακή ήταν σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ραφήνας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, ο πρόεδρος του ΟΛΡ Σπύρος Χρυσοφώτης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος των Τριγλιανών Γιώργος Κικκής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ''Αραφήν'' Θάνος Μπολολιάς και ο επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Τόσο η κ. Γκικάκη όσο και ο κ. Χρυσοφώτης επισήμαναν στους χαιρετισμούς τους, την έμφαση που δίνει ο ΟΛΡ στη φροντίδα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την παράσταση ''έκλεψε'' ο λιλιπούτειος δύτης μόλις 12 ετών που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, ενώ όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr είχε συνομιλία με τον Γ.Γ. Λιμένων.