iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Γαλαξίας''
πολιτισμού στην
παράσταση του ΛΕΡ


''Πυγολαμπίδες'' πολιτισμού, παράδοσης και συγκίνησης γέμισαν με το πεταγμά τους τον προαύλιο χώρου του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας στη θαυμάσια χορευτική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας με θέμα: «Ελληνικοί πληθυσμοί της Μικράς Ασίας και του Πόντου».
Πάνω από 500 άτομα έδωσαν το ζεστό χειροκροτημά τους στα μέλη των χορευτικών τμημάτων του ΛΕΡ και τη ζωντανή ορχήστρα που τα συνόδευε. Η εκδήλωση που άνοιξε με χαιρετισμό της προέδρου του Λυκείου των Ελληνίδων Εύης Γκατσοπούλου με την επιβλητική παραδοσιακή φορεσιά, έγινε με τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου.
Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη, τον πρόεδρο Σπύρο Χρυσοφώτη, τους αντιδημάρχους Δήμητρα Τσεβά, Σάββα Αραπκιλή, Μάκη Βουδούρη, Παναγιώτη Γαβριήλ, Χρήστο Τσεμπέρη, Σπύρο Κάρλο, τον επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης Ανδρέα Βασιλόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Κατσουλάκη και Παύλο Μπατάλη, τη γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Παπαδοπούλου, τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη με τη συζυγό του, τον πρόεδρο του συλλόγου Τριγλιανών Γιώργο Κική, τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο, τον Γρηγόρη Τσίρο, τον Λεωνίδα και τον Νίκο Γανιάρη και τον Γιάννη Ρήγο.
Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr