iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Εγκαίνια της πίστας
skateboard στη
Ραφήνα (εικόνες)


Εγκαινιάστηκε και επισήμως η πίστα skateboard και bmx ποδηλάτων στην οδό Χρήστου Μάντικα στη Ραφήνα.

Οι αθλητές από 10 έως 50 ετών (αυτό ήταν το ηλικιακό φάσμα) άφησαν άφωνους όλους όσοι πήγαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες επίδειξης. 

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος καλωσόρισε αθλητές και θεατές και μετά τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς ευχήθηκε καλές επιδείξεις και παρατήρησε - με το δίκιο του - ότι κανείς δεν είχε μαζί του προστατευτικό κράνος όπως επιβάλλεται, εκτός από τον δεκάχρονο.

Οι σύντομοι χαιρετισμοί ολοκληρώθηκαν με τον τ. δήμαρχο και νυν γ.γ. του δήμου Βασίλη Πιστικίδη ο οποίος μας πληροφόρησε (όπως τον πληροφόρησε κι αυτόν ο σκέιτερ Χρήστος Ανδροβιτσανέας) πως το skate θα είναι Ολυμπιακό άθλημα από το 2010, ευχόμενος η Ραφήνα να βγάλει στο μέλλον Ολυμπιονίκες.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος και ο γραμματέας του Δ.Σ Μάκης Βουδούρης (παρέστησαν και ως γιατροί της εκδήλωσης), οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Παναγιώτης Καλφαντής, ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος και ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παύλος Μπατάλης.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ροκ συναυλία.