iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το Λύκειο
Ελληνίδων και το
λευκωμά του (εικόνες)


Το επετειακό λεύκωμα για τα 30 χρόνια από την ιδρυσή του παρουσίασε σε μια θαυμάσια εκδήλωση στο γεμάτο αμφιθέατρο του Γυμνασίου το Λύκειο Ελληνίδων της Ραφήνας.

Η εκδήλωση άρχισε με μία εξαιρετική ομιλία της προέδρου του ΛΕΡ Εύης Γκατσοπούλου, η οποία εξήρε την απλόχερη και ευγενική προσφορά του ευεργέτη Αθανασίου Μαρτίνου και της οικογενειάς του. ''Ο κ. Μαρτίνος βρίσκεται αθόρυβα πίσω από κάθε δράση του ΛΕΡ'' τόνισε η κ. Γκατσοπούλου και τόνισε τη μεγαλοψυχία και την ασίγαστη φιλοπατρία του. Η κ. Γκατσοπούλου μνημόνευσε την αείμνηστη ιδρύτρια του ΛΕΡ Ελένη Καρχιμάκη της οποίας ''η θύμηση αγαλλιάζει τις ψυχές των Λυκειάδων'' όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η τ. πρόεδρος του ΛΕΡ τη φιλόλογο Χριστίνα Παναγιώτου και η διακεκριμένη δημοσιογράφος - φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα παρουσίασαν το λεύκωμα και ακολούθησε η παράδοση τιμητικής πλακέτας στον κ. Μαρτίνο που παρέλαβε ο εκπροσωπός του Γιώργος Γιάννακας.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς από τη χορευτική ομάδα του ΛΕΡ με φορεσιά της Πάρου.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον αντιδήμαρχο Σπύρο Κάρλο, τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Τσεβά, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ρήγο και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σάββα Ιωαννίδη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr