iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

Για ''φαντάσματα''
του παρελθόντος
μιλάει ο Β. Μπουρνούς


Δήλωση - ''καταπέλτης'' από τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου με πολλούς αποδέκτες και κυρίως τον Γιώργο Χριστόπουλο. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς τονίζει.

Νομίζουν κάποιοι που κινούνται μακριά από τις διαδικασίες προσφοράς αλλά δίπλα στις ασκήσεις κριτικής - και κάποιοι εξ αυτών της διαπλοκής και της συνομωσιολογίας  - αλλά συνάμα και φαντάσματα του παρελθόντος ότι  εξευρεθεί χώρος στο πολιτικό προσκήνιο για να κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας. Πάντοτε οι επιμέρους απόψεις ποτέ δεν ενόχλησαν και είναι σεβαστές ακόμα και στη διαφορετικότητα τους, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μια και είναι αυτή που διατυπώθηκε στο δελτίο τύπου του Δήμου. 

Οι ανακοινώσεις κάποιων και ιδιαίτερα του πρώην δημάρχου και κουμπάρου μου Γιώργου Χριστόπουλου μόνο ως ευχάριστη ή δυσάρεστη νότα μπορεί να εκληφθούν, αναλόγως της οπτικής γωνίας που αντικρίζει κάποιος τα γεγονότα των τωρινών και των προσφάτως παρελθοντικών χρόνων.
Την αλήθεια την ξέρουν οι δημότες για το τι παραλάβαμε ως δημοτική αρχή, σε ποια κατάσταση ήταν οι υποδομές και ποια η χρηματοπιστωτικη ικανότητα του Δήμου το σωτήριο έτος 2014.
Τα περί ευρωστίας των προηγούμενων χρόνων μόνο γέλωτες μπορούν να προκαλέσουν, όταν είναι γνωστό ότι την Άνοιξη του 2014 ο δήμος Ραφήνας - Πικερμίου βρέθηκε προ των πυλών της Οικονομικής Επιτήρησης. 
Αυτά γιατί και η φαιδρο'οτητα έχει όρια. 
Εμείς συνεχίζουμε με έργα και αφήνουμε τα λόγια σε αυτούς.