iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Ωκεανός''
κόσμου στην κοπή
πίτας της Ν.Δ. (εικόνες)


Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το ρεστοράν που διοργανώθηκε η εκδήλωση για την κοινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ανατολικής Αττικής και της Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας Πικερμίου της Νέας Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες υπουργοί, βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι του κυβερνώντος κόμματος έδωσαν ένα δυνατό μήνυμα νίκης όπως τόνισαν στους χαιρετισμούς τους η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βανίτα Σωφρόνη και η πρόεδρος της Τ.Ο Δέσποινα Γκικάκη.

''Σημασία έχει το ταξίδι προς τη νίκη'' υπογράμμισε η κ. Σωφρόνη, ενώ η κ. Γκικάκη επισήμανε πως ''πρέπει να υπάρξει προεκλογική πανστρατιά, προκειμένου να εκλεγεί ξανά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης''.

Προφανώς είναι ανθρωπίνως αδύνατο ο δημοσιογράφος να δει όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Μετά την ευλογία, ο ιερέας έκοψε την πίτα. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο υπουργός αναπληρωτής εσωτερικών Στέλιος Πέτσας!

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο υπουργός αναπληρωτής Στέλιος Πέτσας, οι βουλευτές ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος, εκπρόσωπος της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κιμπουρόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Πέππας και Θανάσης Αυγερινός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κώστας Μώρος ως εκπρόσωπος του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Κάρλος και Παναγιώτης Γαβριήλ, σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΕΠ και της Τ.Ο. ο π. δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της Νέας Αρχής Βασίλης Πιστικίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Παλπατζής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής και ο πρόεδρος του συλλόγου Κόκκινο Λιμανάκι Παύλος Γιούργας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr