iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Έρχεται το
θρυλικό ράλι αντίκα
στις 4 Μαρτίου


Ξανάρχεται στη Ραφήνα το ράλι αντίκα στις 4 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Η πρώτη συνάντηση για το σχεδιασμό της εκδήλωσης έγινε στο λιμάνι της Ραφήνας μεταξύ των αντιδημάρχων Σπύρου Πάντζα και Σπύρου Κάρλου, του προέδρου της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρη Καρασταμάτη και του προέδρου και αντιπροέδρου του συλλόγου ιδιοκτητών σπορ αυτοκινήτων Μιχάλη Μουζούκη και Γιώργου Βαξεβανίδη.

Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες στις οποίες θα έχει εμπλοκή ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου και η επιτροπή για το περιβάλλον, όπως η διαδρομή (μέρος της οποία θα αποτελέσει έκπληξη), η ασφάλεια των θεατών και πολιτών, οι βραβεύσεις και άλλα.

Η εκδήλωση συμπίπτει τόσο με τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, όσο και με τα αντίστοιχα που γίνονται διαδρομές των αυτοκινήτων του συλλόγου στην Αττική.

Αφετηρία και τερματισμός - όπως το 2021 και 2022 - το Πάρκο Καραμανλή, ενώ θα υπάρχουν και νέες ''πινελιές'' στο πρόγραμμα που θα αφορούν το μη αγωνιστικό σκέλος.

Το ''πράσινο φως'' για την εκδήλωση αναμένεται να δώσει ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος όπως κάθε χρόνο θα κρατήσει τη σημαία του αφέτη για την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου.

Με αυτή τη δράση ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου αγκαλιάζει για άλλη μια φορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μάλιστα τα αυτοκίνητα που δίνουν ομορφιά και αίγλη καθώς αντέχουν στο χρόνο, ενώ αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η περιοχή με ένα ξεχωριστό event.