iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Γκολ
αγάπης για τα
παιδιά (εικόνες)


Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού διεξήχθη στο γήπεδο ''Μαρτίνου'' στη Ραφήνα.

Η ομάδα ''Έλληνες Επίλεκτοι'' που τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού ''το Χαμόγελο του Παιδιού'' έπαιξε με την αντιπροσωπευτική ομάδα του επίσημου πρωταθλήματος ΜΜΕ.

Πριν τη σέντρα που σφύριξε ευγενικά ο διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης η διοργανώτρια επιτροπή του πρ. ΜΜΕ απένειμε τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο του ''Χαμόγελου'' Κώστα Γιαννόπουλο και τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς για την κοινωνική προσφορά τους, ενώ ακολούθησε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Μεγάλη στιγμή όταν πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού μπήκε αλλαγή ο 10χρονος Γιαννάκης, ο οποίος φόρεσε τιμητικά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μάλιστα σκόραρε! Είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη δεκάχρονη πορεία της ομάδας ''Έλληνες Επίλεκτοι'' . Ο Γιαννάκης κλήθηκε να συμμετέχει μετά τη συγκινητική έκθεση που έγραψε στο 3ο δημοτικό σχολείο Ραφήνας. ''Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αστυνομικός για να παίζω με το Χαμόγελο του Παιδιού'' έγραψε, γνωρίζοντας ότι ο μπαμπάς  συμμαθητριάς του, είναι ο Δημήτρης Δελτσίδης (διοικητής του Τ/Α Ραφήνας) παίκτης της ομάδας από το ξεκινημά της.

Τις αθλητικές αποστολές και τους επίσημους καλεσμένους καλωσόρισε ο αρχηγός των ''Ελλήνων Επιλέκτων'' Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα συμπλήρωσε αυτές τις μέρες δέκα χρόνια πάντα με μήνυμα για την αγάπη, φροντίδα και αξιοπρέπεια των παιδιών. Ευχαρίστησε θερμά για την τιμή την ομάδα των ΜΜΕ και τη διοργανώτρια επιτροπή του Πρ. ΜΜΕ για την αποδοχή της πρόσκλησης για το ανθρωπιστικό ματς.

Δείτε τα βίντεο με τις ομιλίες και φωτορεπορτάζ.

Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε

Ο κ. Μπουρνούς υπογράμμισε 

Ο  πρόεδρος της διοργανώτριας επιτροπής πρ. ΜΜΕ Νίκος Περάκης επισήμανε

Ο Αργύρης Κωστάκης τόνισε

Ο κ. Γκούγκαρης είπε

Η απονομή των τιμητικών πλακετών

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Κάρλος και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρήγος, οικογενειακός φίλος του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού.

Οι ομάδες

Έλληνες Επίλεκτοι: Σαλαγιάννης, Δελτσίδης, Δικαιούλιας, Κοτούζας, Κυριάκος, Σκοτίδας, Μυλωνάς, Κωστάκης, Αρμύλαγος, Κατσιάδας, Ρωιμπάς, Αραπκιλής, Φάκος, Δαφνής, Ζαβερδινός.

Ομάδα ΜΜΕ: Μάνταλος, Παπαμακάριος, Χατζής, Λεοντίτσης, Γρίβας, Καραίσκος, Δρακωτός, Φλαμπουράρης, Αιβάζης, Χρυσοχοίδης, Μπόνης, Μπασιούκας, Λογοθέτης. Κόουτς ο Δημήτρης Αγγελίνας.