iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Φιλίες που
''σφραγίζει'' η θάλασσα
και οι ιδέες


Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Παναγιώτης Δήμας και ο πρόεδρος της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης, συνδέονται με εκτίμηση και σεβασμό.

Αφήνοντας στην άκρη την προεκλογική περίοδο εν όψει της αυτοδιοικητικής κάλπης του Οκτωβρίου (που βεβαίως και αυτή έχει τη σημασία της) οι κύριοι Δήμας και Καρασταμάτης πάνε ένα βήμα μπροστά - όπως είπαν στην iselida.gr - τη φιλική τους σχέση με δράσεις, προτάσεις και δημιουργικές ιδέες με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την οικολογία. Να σημειωθεί ότι και οι δύο άλλωστε ανήκουν στο Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλία, ενώ ο κ. Δήμας είναι και πρόεδρος στον σύλλογο ''Νηρέας'' που εστιάζει στο περιβάλλον και ''κουμπώνει'' με την ιδιότητα του κ. Καρασταμάτη.

Και λέγαμε για εκλογές, γιατί και οι δύο θα είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ο κ. Δήμας θα είναι υπ. δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Καρασταμάτης υπ. τοπικός σύμβουλος.

Με το χιούμορ που διέπει και τους δύο σκέφτηκαν το σύνθημα ''ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός αλλιώς''. Μόνο που στην περιπτωσή τους πολιτικά είναι αντίστροφο. Ο κ. Δήμας είναι ο ...παλιός και ο κ. Καρασταμάτης ο...νέος!

Η εγκάρδια χειραψία των δύο μπροστά στη θάλασσα και οι δύο με μπλε χρώματα στη συμβολική φωτογραφία της iselida.gr