iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Για δείπνο στη Ραφήνα
τα αστέρια του
ποδοσφαίρου (εικόνες)


''Όσο φοράς κοντό σορτσάκι και πατάς χορτάρι στο γήπεδο μένεις πάντα παιδί'' είχε πει το μακρινό 1979 ο μεγάλος γκολκίπερ που έπαιξε σε Γκυζιακό, Φωστήρα, Κόρινθο, Παναχαική και Αιγάλεω Βασίλης Δεσύλλας. 

Αστέρια του ποδοσφαίρου, που απαρτίζουν τη μικτή ομάδα βετεράνων Ελλάδας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Ραφήνα, προσκεκλημένοι της ομάδας βετεράνων του Α.Ο. Τριγλία και δείπνησαν στην ταβέρνα ''η καλή καρδιά του Νικόλα''.

Από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος διηγήθηκε τη δική του διαδρομή στα γήπεδα και υποσχέθηκε να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε μελλοντικό παιχνίδι τιμής ένεκεν με τη φανέλα της μεικτής. 

Ο κ. Μπουρνούς την Τρίτη θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο με τον αρχηγό των βετεράνων του Α.Ο. Τριγλία Δημήτρη Κόρακα και τον εκπρόσωπο της ομάδας Τάσο Αραπκιλή για να προετοιμάσουν ένα σπουδαίο ματς ανθρωπιστικού σκοπού με τη μικτή ομάδα παλαιμάχων στο γήπεδο ''Π. Σκούφος'' το Σάββατο 17 Ιουνίου με μήνυμα για τους σκοπούς του ''Χαμόγελου του Παιδιού''. Ο προπονητής της μικτής Αντώνης Καρπούζας, υποσχέθηκε ότι θα κινητοποιήσει γι αυτό το ματς την ''αφρόκρεμα'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε η Ραφήνα εκείνο το απόγευμα να γίνει πόλος έλξης.

Στη βασική φωτογραφία του ρεπορτάζ διακρίνεται και ο ''πρόεδρος'' Νίκος Αντωνιάδης που φρόντισε μαζί με την Μαρία Πηλού για το πλούσιο ποδοσφαιρικό τραπέζι, όπου όλοι είχαν να θυμηθούν μια ωραία ιστορία από τα γήπεδα, τα αποδυτήρια, τα ξενοδοχεία και τα πούλμαν.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν και δύο φωτογραφίες. Μία ως...καλοφαγάδες και ''δεκάρια'' στο γήπεδο με τα εκλεκτά εδέσματα της ''καλής καρδιάς'' και μία ως στημένη ομάδα.

Το παρών έδωσαν (εκτός των κυρίων Μπουρνούς και Καρπούζα) οι άσσοι των γηπέδων Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Ανδρέας Μπονόβας, Λάμπρος Γεωργιάδης, Χρήστος Καλτσάς, Μάκης Κατσαβάκης, Κώστας Βέρβερης, Δημήτρης Κόρακας, Τάσος Αραπκιλής και Αργύρης Κωστάκης.