iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Σπουδαία Αστυνομική
Αθλητιατρική ημερίδα
στη Ραφήνα (εικόνες)


Η ''καρδιά'' του πανευρωπαικού αστυνομικού αθλητισμού χτυπά στη Ραφήνα!

Η Πανευρωπαική Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (USPE) με 'Ελληνα πρόεδρο, τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ Γιώργο Τζατζάκη και πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, διοργάνωσε στη Ραφήνα Ευρωπαική αθλητιατρική ημερίδα, με την υποστήριξη του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και του Δικτύου υποστήριξης Σωμάτων Ασφαλείας σε συνεργασία με την εταιρία Thearasys, τη recycom και τα εκπαιδευτήρια Γείτονα, με μέγα χορηγό την Altion tovonit του Ομίλου Γιαννακόπουλου.

Κεντρικός ομιλητής ο Υποστράτηγος διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας dr Αθανάσιος Μπαδέκας που ανέπτυξε το θέμα αθλητιατρική και γονίδια. Στο βήμα ανέβηκαν επίσης ο dr Μάνος Αρβανιτάκης για την ποδιατρική και τις αθλητικές κακώσεις, η dr Αλεξάνδρα Καραβασίλη για τη γυναίκα αθλητή, ο dr Χρήστος Θέος για τη διαχείριση αθλητικών τραυματισμών, η ψυχολόγος Πολύβια Γεράκη για την ψυχολογία και αθλητική ιατρική και η dr Gabriela Andreiasu για τη στρατηγική ντόπινγκ.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του παραρτήματος Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Αστυνόμος Δημήτρης Δελτσίδης που συντόνισε και την εκδήλωση, ενώ ο κ. Τζατζάκης έκανε μια επισκόπηση των δραστηριοτήτων της USPE στα 73 χρόνια ιστορίας της.

Και τους δύο βράβευσε με τιμητικές πλακέτες ο πρόεδρος του ΔΥΣΑ και επιχειρηματίας Φραγκίσκος Σαργολόγος.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής, αξιωματικοί και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και ο αξιωματικός Γιάννης Δρακόπουλος επί σειρά ετών ''πυλώνας'' του αστυνομικού αθλητισμού.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr στηρίζει δημοσιογραφικά πάντα τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις και κάλυψε με φωτορεπορτάζ τη σημαντική αυτή εκδήλωση.