iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Σπύρος Κάρλος στο
''ασανσέρ'' για το
''ρετιρέ'' των σταυρών


Το ''κουμπί'' για το ''ρετιρέ'' των σταυρών στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου πάτησε στο ''ασανσέρ'' της προεκλογικής εκστρατείας ο Σπύρος Κάρλος.
Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου με σύνθημα ''όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά'' δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο στις καθημερινές επαφές και συζητήσεις του.
Ο κ. Κάρλος με ''προπύργιο'' το Πικέρμι, αλλά στόχο να ''αλώσει'' και τη Ραφήνα, στους τέσσερις μήνες που απομένουν ως τις εκλογές θα κάνει επικοινωνιακό ''ντεμαράζ''.
Με ατού την εμπειρία, την εξωστρέφεια στην κοινωνία και την όρεξη για δουλειά ο κ. Κάρλος ''χτίζει'' ένα δυνατό αυτοδιοικητικό προφίλ και διεισδύει και στις πιο...επικίνδυνες περιοχές, δημιουργώντας ''πυρήνες'' προσέλκυσης ψήφων τόσο για το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς όσο και για τον ίδιο.
Από την ώρα που πήρε τη μεγάλη απόφαση να συστρατευθεί με τον κ. Μπουρνούς, ο κ. Κάρλος έχει εξακοντίσει στα ύψη τη δημοφιλία του.
Γνωρίζοντας την εξασφαλισμένη δυναμική του στο Πικέρμι στο οποίο χαίρει εκτίμησης και αναγνωρισιμότητας, επιδιώκει να διευρύνει στο μέγιστο δυνατό επίπεδο την εκλογική του ''δεξαμενή'' στη Ραφήνα με τη μονοσταυρία. 
Το έχουμε ξαναπεί, ο κ. Κάρλος είναι πανταχού παρών και χωρίς να έχει εγκαταλείψει το βιοποριστικό του επάγγελμα του αυτοκινητιστή ταξί, καταφέρνει το φαινομενικά ακατόρθωτο. Εκδηλώσεις, συνεδριάσεις, αλλά και κοινωνικές επαφές είναι στην καθημερινή ατζέντα του αντιδημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και αποτελούν εφαλτήριο για την ανοδική πορεία του.
ΠΗΓΗ Εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''
Πλαισιωμένος από μια ομάδα που τον στηρίζει και τη στηρίζει, ο κ. Κάρλος διατηρεί φιλικές σχέσεις χωρίς εντάσεις και ίντριγκες με όλους τους συναδέλφους και συνυποψηφίους του. Μια σπάνια εικόνα, καθώς αποτελεί ''συνήθεια'' στις προεκλογικές περιόδους στην Ελλάδα το εσωτερικό ''μαχαίρωμα''.
Ως επίλογο θα θυμίσουμε αυτό που είχε πει σε συνεντευξή του στην εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' πριν από δύο χρόνια όταν συμπαρατάχθηκε με τον κ. Μπουρνούς ''άλλη διαδρομή, ίδιος προορισμός''. Και ο προορισμός δεν είναι άλλος από την προσφορά στην τοπική κοινωνία. Τη συνεισφορά σε ένα καλύτερο μέλλον στους πολίτες του δήμου Ραφήνας Πικερμίου. Την κατάθεση ιδεών και προτάσεων για πιο σύγχρονες και λειτουργικές πόλεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Αν τελικά ο κ. Κάρλος θα...''κατοικήσει'' στο ''ρετιρέ'' των σταυρών θα το αποφασίσουν οι πολίτες. Αν θα του εμπιστευτούν μια θέα από ψηλά!