iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Κυπελλούχος ΜΜΕ
η metaforespress.gr
με ''άρωμα'' Ραφήνας


Σε έναν απολαυστικό τελικό κυπέλου στο γήπεδο Αλίμου η ομάδα metaforespress.gr νίκησε 4-0 το Sportime και κατέκτησε το τρόπαιο.

Το ματς διεύθυναν ρέφερι super leaque, πρώτος διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Λυκούργο Τσολακίδη και Χρήστο Μητροφάνη με τέταρτο τον Παναγιώτη Τσολακίδη και γιατρό αγώνα την κ. Μπαζάνη. 

Η ομάδα metaforespress.gr μπήκε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 6ο λεπτό είχε πετύχει ήδη δύο γκολ με τον Αλέκο Λατσούνα, ενώ στο 38ο ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Δημήτρη Σάκκα. Το τέταρτο γκολ που σφράγισε τη νίκη πέτυχε με χατ τρικ ο ''οδοστρωτήρας'' Αλέκος Λατσούνας στο 55ο λεπτό.

Ήταν μια θαυμάσια γιορτή με κύρος και λαμπρότητα από τη νέα οργανωτική επιτροπή πρωταθλήματος ΜΜΕ με πρωτεργάτες τους Νίκο Περάκη, Τάσο Δρακωτό και Αλέκο Λατσούνα.

Στα high lights του αγώνα, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη μεγάλη καριέρα του σπουδαίου ποδοσφαιριστή σε ήθος και αξία Θανάση Μηλιδώνη, ο οποίος σήκωσε το κύπελο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού που του είχε παραδώσει λίγα λεπτά πριν γίνει αλλαγή στο 85ο λεπτό ο Μάριος Πάνου από τις ''σημαίες'' της ομάδας, την οποία αρχικά οδήγησε στο γήπεδο ως αρχηγός ο Αργύρης Κωστάκης, κάνοντας ένα ακατάρριπτο ρεκόρ. Έγινε ο γηραιότερος επαγγελματίας δημοσιογράφος που έχει παίξει σε τελικό και μάλιστα τον έχει κατακτήσει σε ηλικία 60 ετών, ενώ συνολικά έχει παίξει σε 20 τελικούς πρωταθλήματος, κυπέλου και super cup. Στις ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα αγωνίστηκαν στην ίδια ομάδα το sportime ο 53χρονος αρχηγός Νίκος Γκιόλιας και ο 17χρονος ανιψιός του Βασίλης Γκιόλιας.

Σε ένα μάθημα ευγένειας, ευπρέπειας και αθλητικού πολιτισμού οι παίκτες του metaforespress.gr χειροκρότησαν τον κόουτς και τους παίκτες της ηττημένης ομάδας όταν παραλάμβαναν τα μεταλλιά τους, ενώ ούτως ή άλλως είχαν φύγει αγκαλιασμένοι από το γήπεδο με το σφύριγμα της λήξης.

Στην τροπαιούχο ομάδα, ο τερματοφύλακας Άρης Σάββας ''κατέβασε ρολά'', απροσπέλαστα τα πλάγια μπακ Βαγγέλης Τάτσης και Γιώργος Καραγεώργης, ''βράχοι'' τα στόπερ Θωμάς Κυριάκος και Αλέξης Βαλούρδος, αμυντικό χαφ από...άλλο πλανήτη ο Αλέξης Καλογιαννάκος, ''κυματοθραύστης'' επιθέσεων ο Λάμπρος Καραγιώργος, ''άρματα μάχης'' ο Δημήτρης Σάκκας και ο Λευτέρης Πάνου, ''μαέστρος'' ο Μάριος Πάνου και ''πολυβόλο'' γκολ ο Αλέκος Λατσούνας.

Πολύτιμη η συμβολή και όλων των παικτών που μπήκαν αλλαγή με προεξάρχοντα τον Θανάση Μηλιδώνη. Επίσης Στέλιος Λάσκαρης, Κώστας Δικαιούλιας, Γιώργος Φραδελάκης, Μάριος Μπιτσούνης, Γιώργος Σόμπολος, Χρήστος Σιέρρας, Δημήτρης Μπάρμπας. Στον πάγκο και οι Γιάννης Κασινάκης και Μπάμπης Τζιάρος, ενώ μετάλλιο θα πάρουν και όσοι αγωνίστηκαν στη διάρκεια της ροής του πρωταθλήματος και του κυπέλου Κώστας Κατσιάδας,  Θοδωρής Δημητρόγλου, Βασίλης Ρεμπάμπης, Κώστας Ντάλτας, Βίκτωρ Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Βρακάς, Γιώργος Βασιλείου, Βασίλης Δούκας.

Σημειώνεται ότι η metaforespress.gr ήταν η ομάδα με τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες τη σαιζόν 2022-23 με μέσο όρο τα 49,5 χρόνια!

Ειδική μνεία στον ιδρυτή της ομάδας Νίκο Τριανταφύλλου, η οποία ουσιαστικά είναι μια παρέα που κατά καιρούς αλλάζει ονομασία ΜΜΕ και στον... ανοιχτοχέρη πρόεδρο Φώτη Φωτεινό που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Φάκος, με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από το Attice tv που μετέδωσε απ ευθείας το παιχνίδι. Πριν τη σέντρα ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος.