iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η Ραφήνα γέμισε
ποδοσφαιρική δόξα
για το ''Χαμόγελο''


Αθλητική υπερδύναμη, αγκαλιές αγάπης μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών που δόξασαν την Ελλάδα, γέλια, αλλά και θέαμα γέμισε το γήπεδο ''Π. Σκούφος'' της Ραφήνας το ηλιόλουστο απόγευμα της Τετάρτης στην αρχή του καλοκαιριού!

Παικταράδες μιάς άλλης εποχής από τις ομάδες της Α' Εθνικής, η μικτή παλαιμάχων Ελλάδος και οι βετεράνοι του ΑΟ Τριγλία αγωνίστηκαν σε ματς ανθρωπιάς για τους σκοπούς του Οργανισμού ''το Χαμόγελο του Παιδιού'', υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ, με μέγα χορηγό την ΕΥΔΑΠ.

Τη σέντρα έκανε ο ''κανονιέρης'' του Παναθηναικού και της Εθνικής ομάδας Αντώνης Αντωνιάδης καταχειροκροτούμενος από τους ποδοσφαιριστές, τους επισήμους και τους πολίτες που γέμισαν την εξέδρα.

Κελεσίδης, Αρβανίτης, Αγγελής, Λίμα στον πάγκο, Μανίκας, Μπονόβας, Καρούλιας, Γεροθόδωρος, Λ. Γεωργιάδης, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Στράτζαλης, Σύρμας και άλλοι παρέδωσαν...μαθήματα μπάλας.

Η τελετή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον εκπρόσωπο των βετεράνων της Τριγλίας Τάσο Αραπκιλή, ενώ χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και τιμήθηκε και με πλακέτα από τον ΑΟ Τριγλία για τη συμπαραστασή του στην ομάδα. Τον πρόεδρο του ''Χαμόγελου'' Κώστα Γιαννόπουλο εκπροσώπησε η επιστημονική συνεργάτης του Οργανισμού Ιωάννα Γκίκα η οποία τόνισε πως ο ιδρυτής Ανδρέας Γιαννόπουλος χαίρεται από τον ουρανό που η ιδέα του ένωσε όλη τη χώρα. Παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του κ. Γιαννόπουλου. Στο γήπεδο το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΔΑΠ Κλειώ Ταυλαράκη, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Δήμας (και υπ. πρόεδρος του ΑΟ Τριγλία)  και Αντώνης Παλπατζής, οι υποψήφιοι βουλευτές ανατολικής Αττικής Χρήστος Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ) και Μανόλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος του συλλόγου Τριαλιανών Γιώργος Κικής, οι υποψήφιοι σύμβουλοι Γιάννης Ρήγος, Βασίλης Κολλάρος, Mπάμπης Κεράνης και Λεωνίδας Γανιάρης, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης και ο πρεσβευτής καλής θέλησης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ''Χαμόγελου'' Αργύρης Κωστάκης, οι οποίοι αγωνίστηκαν τιμητικά με τον ΑΟ Τριγλία.

Πριν από τον αγώνα τιμήθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο των βετεράνων Δημήτρη Μισοκοίλη η ομάδα Κ18 της Τριγλίας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με τον προπονητή Χρήστο Μουλάκη και παιδιά να παραλαμβάνουν το βραβείο.

Συγκινητικές στιγμές όταν πριν την έναρξη του ματς που σφύριξε ο διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης, ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος και ο αρχηγός Δημήτρης Κόρακας παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον εμβληματικό πορτιέρο Νίκο Μουτσάτσο.

Στο ημίχρονο τα παιδιά της Κ-8 έπαιξαν ποδόσφαιρο και έκλεψαν την παράσταση γιατί είναι το αύριο του ποδοσφαίρου.

Και μετά το ματς το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε με φαγοπότι στο Riva όπου οι αποστολές των δύο ομάδων έγιναν μια ποδοσφαιρική οικογένεια αγάπης.

Και η είδηση το ματς για τους σκοπούς του ''Χαμόγελου'' θα διεξάγεται κάθε χρόνο στη Ραφήνα, στα τέλη Ιουνίου για να αποχαιρετούν οι βετεράνοι την αγωνιστική σαιζόν.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr