iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Βασίλης Κολλάρος:
Ονειρεύομαι μια
ομορφότερη Ραφήνα


Τι γυρεύει ένας αθλητής στην τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να ρωτήσει, με το δίκιο του, ένας πολίτης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Μα και ο αθλητής είναι πολίτης. Και μάλιστα όταν είναι ενεργός πολίτης όπως εγώ,  τότε έχει υποχρέωση να αγωνιστεί για το κοινό καλό μέσα από τα κέντρα αποφάσεων. Ως πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη, ως ένας αθλητής που άκουσε τον Εθνικό Ύμνο από το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ως ένας Έλληνας που τίμησε την πατρίδα του, δεν διανοούμαι να μην προσπαθήσω για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου. Για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Την περιοχή που κατοικώ και εργάζομαι. Την περιοχή που ζούνε και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. 
Είμαι ο Βασίλης που γνωρίζετε χρόνια. Και δεν θα αλλάξω αν με εμπιστευτείτε και με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο για την καθοριστική πενταετία 2023-2028. 'Η μάλλον σας είπα ψέματα. Φυσικά και θα αλλάξω. Θα γίνω πιο δυνατός, πιο διεκδικητικός, πιο παρεμβατικός, πιο αγωνιστής. Γιατί αυτό έμαθα μέσα από τον πρωταθλητισμό. Το μετάλλιο σου δίνει ώθηση να γίνεις ακόμη καλύτερος. Να πας πιο ψηλά.   
Και όταν μάλιστα ανήκεις στην ομάδα του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς, τότε η δύναμη αυτή πολλαπλασιάζεται. Γιατί ο Βαγγέλης Μπουρνούς είναι ο ιδανικός ηγέτης. Ο  ιδανικός ''προπονητής'' για να μιλήσω στη γλώσσα που ξέρω, αυτή του αθλητισμού. Μια Δημοτική Αρχή τι είναι άλλωστε? Μια ομάδα. Με σχέδιο, στόχους και τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.
Θέλω πολύ να συμβάλω στην πρόοδο του δήμου στο κομμάτι του αθλητισμού. Δεν είμαι επιστήμονας. Αθλητής είμαι. Και θέλω με τη διεθνή εμπειρία μου να κάνω πραγματικότητα τα όνειρα, με ευαισθησία, συνέπεια και σεβασμό. Πρωταρχικός στόχος είναι η κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.
Και μια επισήμανση για τυχόν κακοήθεις: Προφανώς και θα παραμείνω ο ίδιος άνθρωπος όπως με μεγάλωσαν οι γονείς μου με ήθος ,σεβασμό και αγάπη στον συνάνθρωπο, είτε εκλεγώ είτε δεν εκλεγώ.
Είμαι υπερήφανος που ανήκω στην ομάδα του Βαγγέλη Μπουρνούς. Και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως και να πω ένα μεγάλο μπράβο στο επιτελείο των ακούραστων αντιδημάρχων, των απλών δημοτικών συμβούλων και των επικεφαλής των Νομικών Προσώπων που δίνουν τόσα χρόνια το δικό τους αγώνα και τον καλυτερό τους εαυτό.
Και θα ήταν απρέπεια στην πρώτη μου διά του Τύπου παρέμβαση να μην πω συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του δήμου, οι οποίοι κάνουν τον δικό τους πρωταθλητισμό, μέσα από την πάλη με την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών.
Είμαι πεπεισμένος ότι νικητής των εκλογών θα είναι η παράταξη ''Σύγχρονη Πολιτεία-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''. Και από τις 9 Οκτωβρίου όλοι μαζί ενωμένοι, Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση θα οδηγήσουμε σε ένα φωτεινό δρόμο τις πόλεις μας. Σε έναν δρόμο που δεν θα χωράνε μικρότητες, έριδες και αντιπαράθεση χωρίς κανένα νόημα. Βεβαίως και θα χρειαστεί εποικοδομητική κριτική και έλεγχος από την αντιπολίτευση. Αλλά χωρίς κραυγές και ''αντιαθλητικά'' χτυπήματα.
Είμαι ο Βασίλης. Και ονειρεύομαι μια ομορφότερη Ραφήνα κι ένα ομορφότερο Πικέρμι.Που τα παιδιά όλων θα χαίρονται να ζούνε ασφαλή και δημιουργικά.  Για έναν δήμο πρότυπο που θα ζηλεύει όλη η Ελλάδα...
 
Ο Βασίλης Κολλάρος είναι υπ. δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, πρωταθλητής πάλης και εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''