iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Με θέα στη
νίκη των εκλογών
ο Βαγγέλης Μπουρνούς


Ενθουσιασμός στο πάρτι γνωριμίας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' που διοργανώθηκε στο ''the view'' στην Καλλιτεχνούπολη.
Ο αμφιτρύων ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς υποδέχτηκε προσωπικά όλες και όλους τους προσκεκλημένους στον δροσερό κήπο. Τα τραπέζια γέμισαν από την ''παλιά φρουρά'' και τους νέους υποψηφίους. Οι παρέες ενδεικτικές των ''συμμαχιών'' και των ''ομάδων'' που - θεμιτό είναι - θα πορευτούν στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές. Πάντως όλοι μαζί μια οικογένεια όπως τόνισε και στην ομιλία του ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται, δρομολογήθηκαν ή σχεδιάζονται.
Yλοποιούμε έργα και δράσεις με ορίζοντα πενταετίας. Το 2028 ο δήμος μας θα είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που θα διαθέτει ολιστικό σύστημα βιώσιμης κινητικότητας. Έτσι η ποιότητα ζωής θα αναβαθμιστεί ενώ θα πολλαπλασιαστεί η αξία της περιουσίας των κατοίκων, υπογράμμισε ο δήμαρχος.
Συνολικά στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν 98 υποψήφιοι σύμβουλοι, 63 δημοτικοί, 24 τοπικοί στη Ραφήνα και 11 στο Πικέρμι. Η είδηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr είναι πως αναμένεται το επόμενο διάστημα η ανακοίνωση νέων ονομάτων ''βαρέων βαρών'' για υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
''Η μάχη αρχίζει από τις...παραλίες'' είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Το πρόγραμμα της παράταξης θα είναι έτοιμο σε 15 ημέρες και οι υποψήφιοι θα κινηθούν πάνω σε αυτό, ενώ ταυτοχρόνως θα ανοίξει και το εκλογικό κέντρο στο κέντρο της Ραφήνας, το οποίο θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένο.
''Πιο μπροστά, πιο δυνατά, πιο ψηλά'' είπε κλείνοντας ο κ. Μπουρνούς και έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει η μουσική και να βγούνε τα κρασάκια...
Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ της iselida.gr