iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Σπύρος Πάντζας:
Η ''ακτινογραφία'' του
Τεχνικού προγράμματος


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Σπύρο Πάντζα να ''ακτινογραφήσει'' το Τεχνικό πρόγραμμα.

Το τεχνικό μας πρόγραμμα έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα.  Αποτελείται από 12 οικοδομικά έργα 10 έργα υδραυλικά και αποχέτευσης 20 έργα τα οποία αφορούν αναπλάσεις, κοινόχρηστους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις και 9 έργα οδοποιίας . Επίσης περιλαμβάνει 2 μελέτες για υδραυλικά έργα, 6 μελέτες πολεοδομικού χαρακτήρα, 2 κτιριακών έργων 9 μελέτες αναπλάσεων, αθλητικών εγκαταστάσεων ,Προστασίας του περιβάλλοντος και του Πολίτη 1 μελέτη οδοποιίας και  3 μελέτες συγκοινωνιακού χαρακτήρα. Σύνολο 51 τεχνικά έργα και 23 μελέτες. Θα μου επιτρέψετε όμως να μην αναφερθώ στο κάθε ένα ξεχωριστά και να προχωρήσω σε μια γενικότερη, περισσότερο θα έλεγα πολιτική τοποθέτηση.  Αυτή η διοίκηση ξεπέρασε μια παγιωμένη νοοτροπία ετών και έτσι ο δήμος μας, περιήλθε στην κατάσταση του ¨αυτοδιοίκητου ρεαλισμού''¨.

Θέτουμε ισχυρές , στέρεες βάσεις για τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον και τους κατοίκους, οργανωμένη ανάπτυξη του τόπου μας. Τέλος η άναρχη δόμηση, Θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα σύγχρονων υποδομών κοινής ωφέλεια, σχολεία, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, θέατρα, πλατείες , πεζόδρομοι, προστασία και επέκταση χώρων πρασίνου, στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης, ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστική μας με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση των εμπορικών τιμών των ακινήτων σε συνάρτηση με την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Και όλα αυτά με γνώμονα  έναν καλύτερο και ομορφότερο τόπο για τα παιδιά μας , τα άτομα με αναπηρίες, τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας  και για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για την επιβίωση ,για ένα καλύτερο αύριο.