iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Β. Κολλάρος: Και στις
9/10 θα είμαστε
οι ίδιοι άνθρωποι...


Όλοι οι άνθρωποι είμαστε πλασμένοι από τα ίδια υλικά, αλλά σε διαφορετικές δόσεις...
Ο καθένας από μας είναι αυτός που είναι. Φτιαγμένος από ανατολές και δύσεις.
Έχει γελάσει, έχει κλάψει, έχει ονειρευτεί κι έχει απογοητευτεί.
Τον έχουν ωριμάσει οι αλήθειες και τα ψέματα.
Κι αν σας φαίνονται πολύ...ρομαντικά αυτά σε σκληρή προεκλογική περίοδο, δεν είναι. Είναι αλήθειες που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Γιατί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι συμπολίτες που πριν τις κάλπες ''μαλώναμε'' ή είμασταν ''εχθροί''.
Προσωπικά θα παραμείνω άνθρωπος. Γιατί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είμαι για άλλον έναν μήνα. Κι αν με εμπιστευτούν οι συνδημότες μου και εκλεγώ θα είμαι σύμβουλος για πέντε χρόνια. Αλλά ως το τέλος της ζωής θα παραμείνω άνθρωπος.
Αυτό που έχω αντιληφθεί καθαρά αυτοδιοικητικά, είναι ότι ο δρόμος της επιτυχίας του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς είναι να χαράζει μια σταθερή πορεία με αξιοπρέπεια και σεβασμό για τον πολίτη.
Έτσι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε άξιους, εργατικούς, χαμογελαστούς ανθρώπους. Με εμπειρία. Αλλά και ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. 
Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου πρέπει να βλέπει κάθε ημέρα ήλιο και ουρανό.
'Εμαθα την ευγενή άμιλλα από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Αυτό με δίδαξε το εθνόσημο που φόρεσα και ο Εθνικός ύμνος όταν στέφθηκα πρωταθλητής Ευρώπης στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα νέων. Και φυσικά έμαθα να παλεύω. Και στο καναβάτσο, αλλά κυρίως στην καθημερινότητα της ζωής. Ως πατέρας και ως εργαζόμενος. Ως φίλος και ως γείτονας. Και τώρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''.
Εύχομαι ειλικρινά επιτυχία σε όλους της συνυποψηφίους που θέλουν να οδηγήσουν τη Ραφήνα και το Πικέρμι στη  σύγχρονη εποχή!