iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ιφιγένεια Βαρδοπούλου:
Μπροστά στη
σύγχρονη εποχή


 
Κάθε πρωί που ξυπνάω στη Ραφήνα μας νιώθω τυχερή που ζω σε αυτόν τον τόπο. Πραγματικά τυχερή.
Και αυτή γι αυτή την τύχη νιώθω υποχρεωμένη να κάνω κάθε ημέρα κάτι. Μια πόλη με ιδιαιτερότητες, δίπλα στο δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Μια πόλη με φυσικό κάλλος που περιλαμβάνει και το Μεγάλο Ρέμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με πανέμορφους οικισμούς, μικρά ''χωριουδάκια'' μέσα στην πόλη όπως το ''Μελτέμι'', τον Λόφο Οχυρού, εκπληκτικές παραλίες.
Όλα αυτά και άλλα τόσα πρέπει να τα προστατεύουμε. Να τα φροντίσουμε. Να βελτιώσουμε κι άλλο την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη.
Αυτό κάνει κάθε ημέρα ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια. Μεριμνά για τους ανθρώπους. Γιατί η Ραφήνα είναι οι ανθρωποί της. Θέλω ο γιός μου να ζήσει σε ένα ακόμη ωραιότερο περιβάλλον και να δει τα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται.
Η ενασχολησή μου με τα κοινά είναι ανάγκη μου. Καθημερινά τόσο στην εργασία μου όσο και στην κοινωνική μου ζωή, συναντώ και συνομιλώ συμπολίτες και καταγράφω τις ανησυχίες, τα προβληματά τους, τα ονειρά τους. Δραστηριοποιούμαι ως μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς συλλόγους, στην επιτροπή διαβούλευσης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
Και τώρα ζητώ να με εμπιστευτείτε για μια θέση στο Κοινοτικό συμβούλιο Ραφήνας. Περιορισμένη η δυναμή του, αλλά καθοριστική. Θα ήμουν ευγνώμων αν με επιλέξετε για να βρεθώ στην ομάδα που έχει ως φιλοσοφία τον σεβασμό στην παράδοση αλλά και την επιτάχυνση για τη μετάβαση στη σύγχρονη εποχή. 
Τη σύγχρονη εποχή που έχει ως θεμέλιο την παράταξη ''σύγχρονη πολιτεία - συνεργασία ενεργών πολιτών'' του Βαγγέλη Μπουρνούς. Τον δήμαρχο που μπορεί!
 
 
Η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου είναι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''