iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Σπύρος Πάντζας:
Αγάπη για τον τόπο
Νοιάξιμο στον πολίτη


Ουσιαστική και σε ανθρώπινο επίπεδο ήταν η τοποθέτηση - παρέμβαση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ραφήνας Πικερμίου στη συνάντηση με τον σύλλογο ''Ερίκεια'' και κατοίκους του οικισμού Ντράφι στο Πικέρμι.
Ο κ. Πάντζας τόνισε ότι ορισμένοι επιχειρούν δόλια να περάσουν στην τοπική κοινωνία ότι η Δημοτική Αρχή έχει παραμελήσει το ορεινό Πικέρμι. Κάτι το οποίο είναι απολύτως ψευδές. Ιδιαίτερα μετά την καταστροφική πυρκαγιά οι δυνάμεις του δήμου έριξαν μεγάλο βάρος στις πληγείσες περιοχές. Ενδεικτικό είναι ότι ο κ. Πάντζας αποκάλυψε πως το οικόπεδο που εναποτίθεντο τα καμένα άδειασε και γέμισε τέσσερις φορές.
Οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι, προσπαθούμε να βρίσκουμε νέα χρηματοδοτικά ''εργαλεία'' και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε πρόσθεσε ο κ. Πάντζας, ο οποίος υπογράμμισε πως υπάρχει σχεδιασμός και υλοποίηση έργων στην περιοχή για το άμεσο μέλλον, όπως η νέα Παιδική Χαρά, η τελική επίστρωση των δρόμων, η σήμανση και αντικατάσταση πινακίδων. Χρειάζεται υπομονή, δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλ. Και όσοι σας υπόσχονται ''θαύματα'' προφανώς ψεύδονται και το κάνουν για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Εμείς μιλάμε για πράγματα που γίνονται όχι ανέφικτες αερολογίες.
Φυσικά και η Δημοτική Αρχή θέλει να εξυπηρετεί τους πολίτες, ποιός δεν το θέλει γι αυτό κλείστε τα αυτιά σας σε ψεύτικες και παράλογες υποσχέσεις. Ζητάμε τη συνεργασία των πολιτών να μας ενημερώνουν για τα προβλήματα και τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν, γιατί δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τα πάντα 24 ώρες το 24ωρο.
Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς (ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση) επισήμανε ο κ. Πάντζας δεν πολιτεύεται με μίσος και εμπάθεια αλλά με εργατικότητα και σεβασμό στον πολίτη.
Ο Σπύρος Πάντζας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου στο ψηφοδέλτιο ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''