iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Βασίλης Κολλάρος
Πάντα δίπλα
στη νεολαία


Οι δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον σύγχρονο δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Ο τόπος μας βρίσκεται σε ένα ιστορικό μεταίχμιο. Ή θα αποκτήσει την περίοπτη θέση που του αξίζει στον χάρτη της Ελλάδας ή θα τελματώσει. Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και η ισχυρή ομάδα του εγγυώνται για το πρώτο! Το έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια. Πάλεψε, παλεύει και θα παλεύει για μια σύγχρονη πολιτεία.  Όμως μόνο ενωμένοι, όλοι μαζί από τη Δευτέρα Δημοτική Αρχή, αντιπολίτευση και πολίτες θα μπορέσουμε να πετύχουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση διεκδικητική και αποτελεσματική.

Για να δώσουμε στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου κι άλλη αυτοπεποίθηση. Να αναζωογονήσουμε την πανέμορφη περιοχή μας.  Για έναν ισχυρό δήμο που θα παρέχει ποιότητα ζωής, ασφάλεια και προοπτική στους κατοίκους του.

Προσωπικά έχω την καλή διάθεση, τον χρόνο, τη συναίσθηση της ευθύνης, την πολύχρονη εμπειρία από το χώρο του αθλητισμού για να είμαι αρωγός στην πορεία προς το 2028. Για να είμαι δίπλα στη νεολαία. Σας ζητώ ταπεινά να επιβραβεύσετε με ένα σταυρό την έντιμη πορεία ζωής μου. Την προσφορά μου στον Ελληνικό αθλητισμό. Την αγάπη μου για τα παιδιά.

Είμαι ο Βασίλης. Και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη Ραφήνα και το Πικέρμι του μέλλοντος. Και μην ξεχνάτε την Κυριακή μέσα στο παραβάν, πρωταγωνιστές είστε εσείς. Οι πολίτες!

Ο Βασίλης Κολλάρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών πολιτών''.