iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Παύλος Γιούργας
240 λέξεις με ησυχία
και φιλική διάθεση


Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι Κυριακή των εκλογών και πληθαίνουν οι αναρτήσεις από ή για τους δημοτικούς συμβούλους. Μια κατηγορία στην οποία ανήκω κι εγώ για πρώτη φορά μετά από πολλή σκέψη.

Είναι μια διαδικασία από την οποία μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω ακόμα και αν δεν είμαι μέσα στους δημοτικούς συμβούλους που θα εκλεγούν, λόγω του χαμηλού προφίλ που προσπαθώ να διατηρήσω από το 1994 που μένω στη Ραφήνα. Έχω καταφέρει να γνωρίσω αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους, παρόλο που δεν έχω καταφέρει να γνωριστώ με όλους μιας και είμαστε αρκετοί.

Σε αυτό το κομμάτι θα ήθελα να σταθώ λιγάκι παραπάνω, ίσως επειδή στο εξωτερικό έχουν μία κάπως διαφορετική προσέγγιση του θέματος. Όπως έχω πει και για μένα, δε θέλω να με ψηφίσει κάποιος επειδή απλά είμαι γνωστός του ή με ήξερε από το σχολείο. Θέλω να με ψηφίσει γιατί γνωρίζει το υπόβαθρό μου και θεωρεί ότι θα είμαι παραγωγικός. Ο εκάστοτε δήμαρχος έχει ανάγκη από ικανά στελέχη, όπως και η πόλη μας έχει ανάγκη από ανθρώπους ικανούς, από όποια παράταξη κι αν προέρχονται, γιατί μόνο έτσι θα έρθει η εξέλιξη και η πρόοδος. Μέσα από τους ικανούς και τους κατάλληλους. Γιατί ακόμα και η αντιπολίτευση πρέπει να είναι παραγωγική. Να ξεφύγει από το εχθρικό πλαίσιο. Να εστιάσει στα προτερήματα τα δικά της και όχι στα αρνητικά του αντιπάλου της. Γιατί όταν ασχολείται τόσο πολύ κάποιος με τον άλλον μάλλον δεν έχει τόσα πολλά να πει για τον εαυτό του.

Καλή επιτυχία σε όλους μας λοιπόν!

Ο Παύλος Γιούργας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών πολιτών''