iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Καλοκαιρινό ''λίφτινγκ''
στο Τμήμα Ασφαλείας
Ραφήνας (εικόνες)


Καλοκαιρινό ''φρεσκάρισμα'' στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας! Κοσμογονία τις τελευταίες ημέρες στον τρίτο όροφο του αστυνομικού κτιρίου όπου στεγάζεται η Ασφάλεια.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr βρέθηκε ''στα άδυτα'' του "εργοταξίου" και φωτογράφισε τις εργασίες. Το εκπληκτικό είναι πως οι ίδιοι οι αστυνομικοί ανέλαβαν καθήκοντα "μπογιατζήδων" με "αρχιμάστορα" τον διοικητή Δημήτρη Δελτσίδη. "Είναι το δεύτερο σπίτι μας, έπρεπε να το περιποιηθούμε" μας είπαν χαμογελώντας κάνοντας ένα διάλειμμα. Ο όροφος είχε να βαφτεί δέκα χρόνια και οι αστυνομικοί πήραν τη μεγάλη απόφαση. 'Αφησαν τα... όπλα και έπιασαν τα πινέλα. Άλλο έξισαν τοίχους και πόρτες, άλλοι στόκαραν και άλλοι έβαφαν. 

Πρώτο τελείωσε φυσικά το γραφείο του διοικητή Δελτσίδη, ο οποίος ευχαριστεί τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου για τη συμπαράσταση στην ανακαίνιση με την προσφορά των υλικών.

 

Και ναι μεν έχει τη "χαριτωμένη" πλευρά το ρεπορτάζ, αλλά δείχνει την αγάπη των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας για τον χώρο τους και πάνω απ όλα ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι.