iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

''Μάγεψε'' για όγδοη
χρονιά ο Αραφήνειος
Δρόμος (εικόνες)


''Μάγεψε'' και φέτος, ο 8ος Αραφήνειος Δρόμος.

Η Ραφήνα έγινε το επίκεντρο του μεγάλου Δρομικού event της Αττικής με χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών να τρέχουν στην ανοιξιάτικη πόλη, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν όσα έζησαν οι δρομείς, οι εθελοντές, οι χορηγοί και οι πολίτες μιλάνε από μόνα τους. Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής - σημείο αφετηρίας και τερματισμού - πλημμύρισε από χαρά, χαμόγελα, ευχές και συγχαρητήρια. Και του χρόνου!

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr

(Στην κεντρική φωτό τα παιδιά με αναπηρία του συλλόγου ''Δρομείς ελπίδας'' που έτρεξαν με τους συνοδούς τους, μετά από πρόσκληση των Rafina ranners, μια εξαιρετική πρωτοβουλία αγάπης)

Γέμισε αθλητές όλων των ηλικιών το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Η δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά με την οικογένεια Τουρλή από τον Όμιλο Hello χορηγό της εκδήλωσης

Το παρών από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης σε μεγάλη φόρμα...

Ο βουλευτής ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος μιλάει στον Βασίλη Σπαντούρο για την εμπειρία του!

Ο γλυκύτατος σκυλάκος κατέκτησε επάξια το μετάλλιό του αφού έτρεξε στις 5000 μέτρα με το αφεντικό του...

Το μετάλλιο στον Αργύρη Κωστάκη που έτρεξε για ''το Χαμόγελο του Παιδιού'' απένειμε ο τ. δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Αρωγοί στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ήταν ο Σύλλογος Τριγλιανών, ο Σύλλογος Κρητών, ο Συνεταιρισμός Μελτέμι, ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, οι εθελοντές της πόλης μας, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, το Σώμα Ναυτοπροσκόπων και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία, η Τροχαία και o Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.