iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

''Χαμόγελο'' και
Ατρόμητος στη
μνήμη του Ανδρέα


Λίγες ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα, η ποδοσφαιρική ομάδα ''Έλληνες Επίλεκτοι'' η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού ''το Χαμόγελο του Παιδιού'' αγωνίστηκε με την ομάδα βετεράνων του ιστορικού Ατρομήτου Αθηνών.

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο ''Χωράφας'' αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή του ''Χαμόγελου του Παιδιού'' Ανδρέα Γιαννόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 29 χρόνια.

Ο αρχηγός των εθελοντών του ''Χαμόγελου'' Αργύρης Κωστάκης τόνισε πως ο Ανδρέας λίγο πριν το ταξίδι στο αιώνιο Φως, είδε μια κίτρινη κουκίδα και ζωγράφισε έναν ήλιο αγάπης και ελπίδας για όλα τα παιδιά.

Η ψυχολόγος του Οργανισμού Ιωάννα Γκίκα εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο επισήμανε πως οι εθελοντές είναι τοι ζωντανό κύτταρο του Οργανισμού και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους. 

Ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου Αθηνών Βασίλης Κεχαγιάς υπογράμμισε τη σημασία αυτών των αγώνων με κοινωνικό μήνυμα.

Πριν τη σέντρα που σφύριξε ο παλαίμαχος διαιτητής Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα.

Η μεγάλη στιγμή όπως σε κάθε ματς, στο τελευταίο πεντάλεπτο ο μικρός γιός ενός παίκτη των Ελλήνων Επιλέκτων μπαίνει αλλαγή στη θέση του πατέρα του. Αυτή τη φορά ο Θέμης μπήκε στη θέση του πατέρα του Κώστα Ντέμου και μάλιστα σκόραρε!

Έλληνες Επίλεκτοι

Άγγελος Τσιάτσης, Δημήτρης Κόρακας, Βαγγέλης Τάτσης, Δημήτρης Κοτούζας, Άκης Σύρμας, Θωμάς Κυριάκος, Κώστας Δικαιούλιας, Χρήστος Μυλωνάς, Αργύρης Κωστάκης,  Δημήτρης Δελτσίδης, Χάρης Ρωιμπάς, Παναγιώτης Φάκος, Κώστας Ντέμος, Τάσος Ζαβερδινός, Θωμάς Κυριάκος, Τάσος Δρακωτός.

Ατρόμητος Αθηνών

Μπερνιτσας Λέκκας Σεροπιαν Γιαννόπουλος Αντωνίου Ελευθερακος Μαχαίρας Ηλιόπουλος Καραταρακης Δημητρόπουλος Μήτσης