iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Τουρνουά Λουκάτου
Μήτση Σεβασμός
και αγάπη


Καθιερώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των εκλιπόντων Γιώργου Λουκάτου και Βαγγέλη Μήτση.

Η Θύελλα Διασταύρωσης διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σκούφος'' με τη συμμετοχή της Τριγλίας Ραφήνας και του Παλληνιακού το τουρνουά για τους δύο αθλητικούς παράγοντες που πήγαν μπροστά το ποδόσφαιρο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου καλωσόρισε τους καλεσμένους εξαίροντας την ιστορία των δύο ομάδων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση για το τουρνουά, ενώ τον λόγο πήραν ο Κώστας Κοζής γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της Θύελλας εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Γιώργο Χαχολάκη και ο πρόεδρος του Παλληνιακού Γιώργος Ζαβράς μιλώντας με θερμά λόγια για το ήθος της Θύελλας και φυσικά των αείμνηστων Λουκάτου και Μήτση. Στο πάνελ και ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Κώστας Μυτιληναίος, ενώ σεμνός και διακριτικά όπως πάντα ο Σπύρος Λουκάτος και ο επί σειρά ετών πρόεδρος και ιστορικός αρχηγός της Θύελλας Μπάμπης Μπήλιος.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι στο συμβούλιο της Θύελλας θα είναι εκτός από τον Σπύρο Λουκάτο και ο αδελφός του Μιχάλης, ενώ σημειώνουμε ότι στο ΔΣ είναι ήδη η Μαρία Μήτση κόρη του εκλιπόντα.

Το τουρνουά θα αρχίσει στις 5 με το ματς Θύελλα Παλληνιακός, θα ακολουθήσει το Τριγλία Παλληνιακός, το τελετουργικό και το φινάλε με το ματς Θύελλα Τριγλία.