iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

''Έκρηξη'' χαράς και
ελπίδας στη
Ραφήνα (εικόνες)


Δεν είμαστε σίγουροι ότι η Ραφήνα έχει ξαναζήσει τόσο όμορφες στιγμές τα τελευταία τριάντα χρόνια και βάλε!

Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής γέμισε ασφυκτικά από παιδιά, γονείς και πολίτες για τη μεγάλη γιορτή αγάπης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. Η προσφορά ελπίδας και μιά αγκαλιά για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών που την Τρίτη αρχίζουν το σχολείο ήταν ανεπανάληπτη! Μιά μεγάλη τσάντα με σχολικά είδη - προσφορά των καταστημάτων Public - θεατρική παιδική παράσταση και χαιρετισμοί ελπίδας συνέθεσαν μια εικόνα αναγέννησης της περιοχής. Μάλιστα η φωτογραφία που ακολουθεί της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr είναι χαρακτηριστική για το πράσινο που θα ξαναγεννηθεί σύντομα στο Κόκκινο Λιμανάκι, το Μπλε Λιμανάκι, τον Βουτζά και το Μάτι.

''Το ηλιόλουστο αυτό απόγευμα ας συμβολίσει το φως που έρχεται μετά την καταστροφή" τόνισε χαρακτηριστικά στον σύντομο χαιρετισμό της η διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ Κατερίνα Αδαμοπούλου. ''Θα ξαναφέρουμε τη χαρά στον τόπο μας και θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν" σημείωσε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς. Και οι δύο αγκαλιά έστειλαν ένα μήνυμα ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά να μην ξεχάσουμε ποτέ τις δεκάδες ψυχές που χάθηκαν.

Έως την ώρα που κάναμε το φωτορεπορτάζ διακρίναμε στο Κολυμβητήριο τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, τον διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο, τον αντιδήμαρχο Σάββα Αραπκιλή με την πεντάμορφη κορούλα του και τον πρόεδρο του συλλόγου Τριγλιανών Γιώργο Κικκή. Συγνώμη από τους υπολοίπους που πιθανόν ήταν ή ήρθαν αργότερα.