iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Απόλυτα πετυχημένη
η εκδήλωση της
Ν.Δ. στη Ραφήνα


Απόλυτα πετυχημένη η εκδήλωση της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου για την επόμενη ημέρα της πύρινης καταστροφής.

Η αίθουσα στο ξενοδοχείο της Ραφήνας γέμισε ασφυκτικά τόσο από πολίτες και αυτοδιοικητικούς όσο και από κομματικά στελέχη. Η πρόεδρος της Τ.Ε. Δέσποινα Γκικάκη στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής Ανδρέας Γλαβάς υπογράμμισε τη δέσμευση του κόμματος για αμέριστη συμπαράσταση στους πυροπαθείς, ενώ ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ευχήθηκε να ξαναζωντανέψουν σύντομα οι οικισμοί, αρκεί να νικηθεί το τέρας της γραφειοκρατίας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Μάκης Βορίδης.

Πολλά τα ''πηγαδάκια'' πριν και μετά την εκδήλωση, οι παρουσίες έκπληξη και τα ''δίδυμα'' που ''τράβηξαν'' τα φωτογραφικά φλας.

Κουραζόμαστε να το γράφουμε και καταντάει αηδία - σημειώνουμε όσους μπορέσαμε να δούμε και ειλικρινά συγνώμη από όσους δεν διακρίναμε στην αίθουσα. Ούτε η ίδια η κ. Γκικάκη δεν τους είπε όλους που ήταν η διοργανώτρια πώς μπορούμε να τους ξέρουμε ή να τους είδαμε εμείς?

Οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής Γεωργία Μαρτίνου, Μάκης Βορίδης και Γιώργος Βλάχος και η βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Γιώργος Πατούλης, ο πρώην νομάρχης Αν. Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο πολιτευτής και δικηγόρος Γιώργος Κώτσηρας, ο πρώην βουλευτής Νίκος Καντερές, τα στελέχη Παναγιώτης Γαβριήλ και Ιφιγένεια Βαρδοπούλου.

Αυτοδιοικητικοί ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Δαμιανός Φαφούτης, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, οι πρώην πρόεδροι του ΔΟΠΑΠ Παύλος Μπατάλης και Γιώργος Δουβίτσας, η δημοτική σύμβουλος Σίσσυ Κατσούδα. Επίσης ο κ. Λουκάτος, ο κ. Σαμέλης, ο κ. Βλαχάκης και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σπύρος Μαυρολέων.