iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

Καμία παρατυπία στη
διαδικασία του ΔΟΠΑΠ
για το Χωριό


Αρκετός ''θόρυβος'' τις τελευταίες ημέρες για το οικονομικό σκέλος των εορταστικών εκδηλώσεων και του Χριστουγεννιάτικου στολισμού στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Το ρεπορτάζ δείχνει πως η διαδικασία της πρόσκλησης από τον ΔΟΠΑΠ ήταν καθ όλα νόμιμη και τυπική και ως εκ τούτου δεν υφίσταται λόγος αμφισβήτησης. Μάλιστα σημειώνεται πως ο νόμος προβλέπει απ ευθείας αναθέσεις για ποσά έως 24.800 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως θα δαπανηθούν

  •  4.445,40€ για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οδών και 4.999,68€ για ενοικίαση δένδρων που είναι ''τομέας'' του δήμου και 21.948,00€ για το χριστουγεννιάτικο χωριό που είναι ''τομέας'' του ΔΟΠΑΠ. Δηλαδή άλλο η διακόσμηση και τα δέντρα και άλλο το χωριό για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Σε επικοινωνία της iselida.gr με τον δήμαρχο, ο Βαγγέλης Μπουρνούς τόνισε πως ''είναι πολιτική απόφαση να πάμε μπροστά, δεν δίνουμε σημασία σε κακοήθειες''.

Προφανώς η iselida.gr στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα δεχθεί για το θέμα - αν το επιθυμνούν - τις θέσεις θεσμικών παραγόντων της αυτοδιοίκησης.