iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Β. Μπουρνούς:
Τα κροκοδείλια δάκρυα
του κ. Φαφούτη


Σκληρή απάντηση του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου στα όσα υποστήριξε σε Δελτίο Τύπου η παράταξη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' για την αναβολή της ειδικής συνεδρίασης για τον προυπολογισμό. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς επισημαίνει σε Δελτίο Τύπου.

Ο συνήθης απών κ. Φαφούτης, αλλά πάντοτε παρόν στις "ανέξοδες" ανακοινώσεις, ανακάλυψε νέο πεδίο ανακοινώσεων.

Ας αναλογιστεί κάποτε την ενίοτε προσβλητική και άδικη δική του συμπεριφορά του, αλλά και του "πρωτοπαλίκαρου" που πολλάκις συντάσσεται μαζί του, προσπαθώντας να δημιουργήσει "φοβικά" σύνδρομα στους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αυτοί οι υπηρεσιακοί παράγοντες δικαίως άνευ "πολιτικής" κάλυψης αρνήθηκαν να αναλάβουν το καθαρά υπηρεσιακό σκέλος της εισήγησης για τον προϋπολογισμό που οι ίδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες συνέταξαν και βέβαια γνωρίζουν άριστα.

Αποτέλεσμα η προσωρινή αναβολή μιας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Τάχα εγκαλεί το δήμαρχο που αποτελεί προσκεκλημένο στο δημοτικό συμβούλιο και όχι παράγοντα για την απαρτία έναρξης και λειτουργίας του και με άνευ ψήφο συμμετοχής, ως υπαίτιο για την κατάσταση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν πείθουν κανένα.

Ο ίδιος καταβαραθρώνει τη παράταξη που "κληρονόμησε".

Η θέση στη μειοψηφία" που ήδη έχει καταταγεί είναι η μόνη που του ταιριάζει και εκεί θα επανεντάξει το εκλογικό σώμα ξανά τον κ. Φαφούτη.

Η μηδενική και απαξιωτική στάση απέναντι στα πραγματικά ζητήματα του τόπου και οι συνεχείς αρνήσεις του σε μεγάλα ζητήματα του τόπου (βλέπε Βιολογικός , αντιπλημμυρική θωράκιση, δημιουργία υποδομών κλπ) αξιολογούνται και στηλιτεύονται στην συνείδηση των πολιτών.

Εμείς σε αντιδιαστολή με την παλαιοκομματική συμπεριφορά του παλεύουμε για ένα τόπο που αξίζει να ζούμε και τον αφήνουμε στην μοναχική του πορεία προς μια μίζερη αντιμετώπιση των δημοτικών θεμάτων.

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους