iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Μώρος:
Δεν θέλουμε
περιπατητές στον δήμο


Άρθρο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνου Μώρου στην εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''
Η κοινωνία έχει επιτακτική ανάγκη από σιγουριά, εμπειρία και αξιοπιστία στη διοίκηση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.Αυτό είναι αναμφισβήτητο και ειδικά σε αυτές τις εποχές που οι πολίτες απαιτούν - όπως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα - ολοένα και καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα για τις οικογενειές τους, αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, γρήγορη εξυπηρέτηση, πολιτική αλληλεγγύης και φυσικά δρομολόγηση νέων ή ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής. Των έργων πνοής που θα καταστήσουν τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου πρότυπο στην Αττική.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν κάθε ημέρα ότι η ''μηχανή'' εργάζεται ασταμάτητα. Ραφήνα και Πικέρμι προχωράνε μπροστά. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών αναγνωρίζει την υπεράνθρωπη προσπάθεια που γίνεται συγκροτημένα, με σχέδιο και στόχους. 
Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου, η σκέψη για την ψήφο πρέπει να είναι μία: Ποιά παράταξη εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τις πόλεις μας. Και τι σημαίνει καλύτερο μέλλον;
Τα απλά πράγματα που κάνουν έναν πολίτη και την οικογενειά του να χαίρονται τη ζωή τους στη Ραφήνα και το Πικέρμι. Να είναι υπερήφανοι που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν εδώ ή ευτυχισμένοι που αποφάσισαν να κατοικήσουν και να στήσουν το νοικοκυριό τους εδώ. 
Ραφήνα και Πικέρμι αλλάζουν προς το καλύτερο. Φυσικά και έχουν να γίνουν πολλά ακόμη. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη. Γιατί προστέθηκαν κι άλλα απαραίτητα έργα από την εφιαλτική φονική πυρκαγιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ακόμη και στα πολύ δύσκολα όμως η Δημοτική Αρχή τα κατάφερε. Από την πρώτη στιγμή έστησε ένα δίκτυο ανθρωπιάς για τους πυροπαθείς. Πολύ γρήγορα όλο το σύστημα βοήθειας, αλλά και διεκπεραίωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών λειτούργησε. Μένουν κι άλλα. Θα γίνουν. Θα γίνουν γιατί το εγγυάται ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και η ομάδα διοίκησης. Αυτό το ''συμβόλαιο'' όμως πρέπει να το ''υπογράψουν'' και οι πολίτες. Με την ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτούς που απέδειξαν πως είναι άξιοι και όχι σε όσους απλώς ''καταγγέλλουν'', στις κάλπες της 19ης Μαίου 2019.
Η Ραφήνα και το Πικέρμι χρειάζονται δρομείς αντοχής και όχι περιπατητές.