iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
''Εργαζόμαστε για
να πάμε μπροστά''


''Εργαζόμαστε για να πάμε τον δήμο μας μπροστά'' επισήμανε σε τηλεοπτική συνεντευξή του ο Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου σημείωσε στην εκπομπή ''Δημοσκοπήσεις'' του Attica πως εκτιμά ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή διοικητικών ορίων στους δήμους της ανατολικής Αττικής καθώς δεν έχει υπάρξει διαβούλευση. Με αφορμή την πρόσφατη φημολογία ο κ. Μπουρνούς τόνισε πως διαφωνεί με ενδεχόμενη απόσπαση του Πικερμίου καθώς ο δήμος έχει επενδύσει πολύ στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. 

Επίσης ο δήμαρχος υπογράμμισε πως στις εκλογές του Μαίου ευελπιστεί πως οι δημότες θα υπερψηφίσουν τον συνδυασμό του προκειμένου να συνεχίσει το μεγάλο έργο που ξεκίνησε την παρούσα θητεία. ''Θα μας εμπιστευτούν οι πολίτες για να ολοκληρώσουμε το προγραμμά μας με τα έργα πνοής'' είπε χαρακτηριστικά.

Για τις πυρόπληκτες περιοχές στο Κόκκινο Λιμανάκι και τον Βουτζά σημείωσε πως έχει ολοκληρωθεί το 70% της υλοτόμησης, σχεδόν τελείωσε η αποκομιδή των επικίνδυνων υλικών (αμιάντου κλπ) και εκδίδονται δειλά δειλά οι πρώτες άδειες ανακατασκευής σπιτιών. Τέλος σημείωσε πως η Δομή αλληλεγγύης ενισχύει με είδη πρώτης ανάγκης 500 οικογένειες και μοιράζει καθημερινά 140 μερίδες φαγητού.