iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
'' Όχι εκμετάλλευση
στους πυρόπληκτους''


Τα θέματα των πυρόπληκτων και η επαναφορά της κανονικότητας στη ζωή τους, καθώς και η διαχείριση των χρημάτων που απευθύνονται σε αυτούς, γίνεται με σύνεση, διαφάνεια και από τα θεσμικά όργανα, τονίζει σε Δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς σημειώνει.Πληροφοριακά παραθέτουμε προς γνώση όλων, ότι οι ερανικοί λογαριασμοί δεν δύναται να ανοιχθούν πριν το τέλος της άνοιξης του 2019, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Αλλά αυτό το γνωρίζουν αυτοί που συμμετέχουν στις διαδικασίες και όχι αυτοί που συστηματικά απέχουν, μη τιμώντας την ψήφο των πολιτών που τους εμπιστεύθηκαν, όπως ο κ. Χριστόπουλος.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος έχει λάβει επάξια τον τίτλο του «αφανούς» επικεφαλής δημοτικής παράταξης από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του το Σεπτέμβριο του 2014. Υπήρξε συστηματικώς απόντας από όλα τα ζητήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες. Εμείς έχουμε σεβαστεί τη δική του επιλογή για τη μη συμμετοχή του. Απόλυτος κριτής είναι το εκλογικό σώμα και οι πολίτες. Σε αυτούς θα δώσει λόγο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Επίσης οι άφαντοι στις δύσκολες ώρες των συμπολιτών μας το περασμένο καλοκαίρι καλό είναι να σιωπούν. Ευθύνες καταλογίζουν το δικαστήριο με τις αποφάσεις του και όχι οι δηλώσεις μικροπολιτικής εκμετάλλευσης αυτών που θέλουν εναγωνίως να ασχοληθούν με την πολιτική.

Φτάνει πια! Δεν μπορεί και δεν πρέπει το θέμα των πυρόπληκτων να αποτελεί σημείο εκμετάλλευσης.

Ως δημοτική αρχή θα διασφαλίσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε οι άνθρωποι αυτοί να επαναφέρουν σε κανονικότητα τη ζωή τους.