iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Κωνσταντίνος Μώρος:
Να ζήσουμε σε μία
σύγχρονη πολιτεία


 

Θα ξεκινούσα με μια παραδοχή. Ζούμε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Αττικής.
Η Ραφήνα και το Πικέρμι είναι πόλεις ποιότητας ζωής και αυτό το προνόμιο πρέπει όχι μόνο να το διατηρήσουμε και να το διαφυλάξουμε, αλλά και να το αναβαθμίσουμε. 

Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Με ενδιαφέρον, νέες ιδέες και αγάπη από όλους, πολίτες, συλλόγους, φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς απέδειξαν ξεκάθαρα ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Η Δημοτική Αρχή έχει μόνο έναν στόχο, να καταστήσει τη Ραφήνα και το Πικέρμι έναν δήμο πρότυπο και πρωτοπόρο στην Ελλάδα.

Η Δημοτική Αρχή κέρδισε ''με το σπαθί της'' την εμπιστοσύνη των πολιτών γιατί σέβεται την καθημερινότητα των ανθρώπων, το περιβάλλον, την τοπική επιχειρηματικότητα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τα ζώα, τον εθελοντισμό.

Εργαζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας του πολίτη.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο ''Κλεισθένης'', ώστε η κοινωνία να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στα αρμόδια διοικητικά όργανα. Δίνουμε έμφαση στη νέα γενιά, στις γυναίκες, στην τρίτη ηλικία, στους ανθρώπους με όραμα, προοπτική και κατάρτιση.

Δεν κάνουμε ''συναλλαγές'' με το χθες, αλλά διαπραγματευόμαστε με το αύριο. Επιδιώκουμε ένα μοντέλο συνδιοίκησης με τον πολίτη που έχει άποψη και γνώση για τα προβλήματα της γειτονιάς, του οικισμού, της πόλης.

Δίνουμε ''μάχη'' με το ''τέρας'' της γραφειοκρατίας για να αναγεννηθούν το συντομότερο δυνατόν το Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και ο Nέος Βουτζάς. Να ξαναγίνει η περιοχή ένας μικρός Παράδεισος.

Όλοι όσοι στηρίζουμε την υπερπροσπάθεια του Βαγγέλη Μπουρνούς, είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας. Η εμπειρία και το όραμα μας για πρόοδο είναι η πυξίδα που μας κατευθύνει - μακριά από ανούσιες συγκρούσεις.

Η επόμενη τετραετία είναι μια περίοδος κοσμογονίας έργων που θα δώσουν πνοή σε ολόκληρο το δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Εκτός από τα έργα που έγιναν και είναι γεγονός, υπάρχουν νέα έργα που έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον. Έργα που θα τα δούμε τα επόμενα χρόνια και θα είμαστε υπερήφανοι ως πολίτες και ως τοπική αυτοδιοίκηση.

Προσωπικά είναι όρκος τιμής να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Ραφήνα και το Πικέρμι να οδηγηθούν στη νέα εποχή με αισιοδοξία και ελπίδα.

Όλοι μαζί, πολίτες, Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση να αγωνιστούμε για έναν ακόμη πιο φωτεινό δήμο και ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας.

Να ζήσουμε σε μία αληθινή Σύγχρονη Πολιτεία!

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο

Ο Κ.Μ. είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου

και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία''