iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Πολλά μποφόρ
αλληλεγγύης στον
Αραφήνειο Δρόμο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 31 Μαρτίου ο 5ος Αραφήνειος δρόμος με εκκίνηση και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής (Κολυμβητήριο Ραφήνας) τονίζει ο ΔΟΠΑΠ.

Παρά τα 8 μποφόρ και τις δυσκολίες που προέκυψαν από τους ανέμους, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ και η διάθεση του κόσμου ήταν τέτοια που ο αέρας μόνο εμπόδιο δεν ήταν...

Αθλητές από όλες τις ηλικίες πήραν μέρος στους αγώνες των 1.000 μέτρων αλλά και των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Η αθλητική αλληλεγγύη, το αθλητικό ιδεώδες, η συνεργασία και  ομαδική δουλειά κέρδισαν για άλλη μια χρονιά το στοίχημα στον Αραφήνειο δρόμο που πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό και όχι μόνο θεσμό στον Δήμο μας.

Μια αθλητική γιορτή που δεν θα μπορούσε να έχει τόση επιτυχία χωρίς τη δική σας συμμετοχή και στήριξη.
Σε ότι αφορά την αλλαγή κατά 15 λεπτά νωρίτερα εκκίνησης του αγώνα των 5.000 χλμ, αποτέλεσε απόφαση για την διευκόλυνση παράπλευρων λειτουργιών των εμπλεκόμενων Δήμων και ήταν κάτι που αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε αρχές τις εβδομάδας που πέρασε. Η διεξαγωγή και επιτυχία ενός τέτοιου αθλητικού δρώμενου με κλειστούς δρόμους σε αστικό ιστό και με συνεργασία πάρα πολλών φορέων είναι κάτι που έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αστάθμητους παράγοντες και μεταβλητές που αλλάζουν κάθε στιγμή. Ο στόχος ήταν και είναι ένας, η ασφαλής και λειτουργική τέλεση του αγώνα!
 
Ευχαριστούμε θερμά:
· Τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς και όλους τους Αντιδημάρχους που βοήθησαν τα μέγιστα.
·Τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Αικατερίνη Αδαμοπούλου, όπως επίσης και τη Λιμενική αρχή για την άριστη συνεργασία.
 
·Την Αστυνομία Ραφήνας.
·Την κλινική  «Ταξιάρχαι» και τον επιστημονικό του υπεύθυνο Μάκη Βουδούρη.
·Τους εργαζομένους στο Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Α.Π. που ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους.
·Το πλήθος των εθελοντών που με υπομονή και προθυμία βοήθησαν να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα.
·Το συγκρότημα Second Chance που ομόρφυναν με τις μελωδίες τους το pasta party του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο καθώς και 
- Τον Κωσταντίνο Τουρλή & friends που με τη μουσική τους μάγεψαν τον κόσμο
 
- Τους χορηγούς μας: ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ΔΙΑΧ. ΑΘ. ΜΑΡΤΙΝΟΣ, Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας , την εταιρία ΕΛΠΕΝ, την Golden Run, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο Ραφήνας, την εταιρεία Fast Market, τo Οasis Cafe, Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Δια βίου Μάθησης  HELLO Rafinas, και Artemidas, υποστηρικτές του παιδικού αγώνα.
·Όλους τους επώνυμους και μη δρομείς που μας συντροφεύουν κάθε χρόνο, όπως επίσης και όλα τα παιδιά με τους γονείς τους που αψήφησαν το κρύο και σήμερα έτρεξαν για να ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!
 
Ραντεβού του χρόνου!