iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Σφραγίδα'' νίκης
στις κάλπες από
τον Β. Μπουρνούς


Σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς στη συμβολή των οδών Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και Βιθυνίας.

Ο κ. Μπουρνούς με ηγετικό προφίλ αλλά και φιλικός και προσηνής, τόσο στις επαφές του με τους πολίτες και τα στελέχη της παράταξης ''Σύγχρονη Πολιτεία'' όσο και στη σύντομη ομιλία του μετά τα εγκαίνια σηματοδότησε τον δρόμο προς τις κάλπες της 26ης Μαίου. Κάνοντας λόγο για ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από υποψήφιους που προέρχονται από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, επισήμανε εμφατικά «θα φτιάξουμε τη Ραφήνα που ονειρευόμαστε». Ο κ. Μπουρνούς παρέπεμψε και στο σύνθημα της Σύγχρονης Πολιτείας ''το οραμά μας γράφεται με πράξεις'' και σχεδιάζουμε τις υποδομές του μέλλοντος. Ευχαρίστησε τις δεκάδες των πολιτών που κατέκλυσαν παρά το κρύο το εκλογικό κέντρο και κατέληξε ''Ζητάμε τη στηριξή σας για να αντλήσουμε δύναμη''.

Δεκάδες στελέχη της παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία -Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» ήταν στα εγκαίνια και τα φωτογραφικά φλας πήραν ''φωτιά''. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr σε άλλο κείμενο.