iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Σπύρος Πάντζας:
''Να εργαστούμε
ομαδικά''


 

Ακούω συχνά από συμπολίτες μου ότι θα βγω σίγουρα “νικητής” μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.

Είναι όμως αυτό το σημαντικό; Ξέρετε αυτό ο τόπος έχει υποφέρει πολλά, έχει παραπλανηθεί και το έχει πληρώσει ίσως με την χειρότερη τιμωρία που θα μπορούσε. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος να πιστέψει στις ιδέες μου, στο ονειρό μου για τον δήμο μας. Κανείς δεν γνωρίζει για το αποτέλεσμα, εγώ ζητώ από τον κάθε δημότη την ψήφο του, τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν έχει κριθεί και δεν θα κριθεί μέχρι και τις κάλπες. Με τιμά το συναίσθημα που εκπέμπεται για την σίγουρη εκλογή μου, όμως παράλληλα με ανησυχεί, γιατί αυτό δεν περνάει το μήνυμα που πρέπει, και το μήνυμα αυτό είναι ότι πρέπει να βγούμε δυνατοί από την πρώτη Κυριακή, πρέπει ο κόσμος να πάει στις κάλπες να ψηφίσει αυτούς που πιστεύει ότι θα είναι δίπλα του, δίπλα στα προβλήματά του και όχι να επαναπαύεται σε “σίγουρα” αποτελέσματα.

Μας αξίζει το καλύτερο και δεν πρέπει αυτό να το διαπραγματευόμαστε άλλο..

Με την ευλογία των συνδημοτών μου λοιπόν, που πολύ ευγενικά τους ζήτω να με στηρίξουν, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση τους για να συζητήσουμε, να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που τους αφορά και έχει να κάνει με τα του Δήμου. Ήμουν και παραμένω εδώ για να προσθέσω κι εγώ το ''λιθαράκι'' μου στην τοπική κοινωνία.

Έχω διάθεση να προσφέρω, έχω γνώση και εμπειρία και ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσω εδώ στον δήμο που αγαπώ, που έχω τις πρώτες μου αναμνήσεις και θέλω να τον δω να προοδεύει .Θεώρησα χρέος μου να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε ο τόπος που μεγάλωσα και ζω , να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να αφήσει πίσω το κακό παρελθόν ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θέλω να καταθέσω το όραμά μου, τις γνωριμίες μου την εμπειρία που απέκτησα στην περιφέρεια Αττικής αλλά και στον ιδιωτικό τομέα για το καλό αυτού του τόπου. Γιατί πιστεύω πως ζούμε σε μία χαρισματική περιοχή με απεριόριστο φυσικό κάλος στην οποία όμως δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά πολλοί που στο παρελθόν αποφάσιζαν για αυτή, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω σε πολλά ζητήματα και να προξενηθούν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, και θα παλέψω γι αυτό, πως αν από κοινού εργαστούμε ομαδικά, ενωμένοι με συγκεκριμένο πρόγραμμα και κατανοήσουμε πως πρέπει να φύγουμε από τη λογική του “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα απολαύσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Τότε θα κερδίσουμε όλοι από αυτή την προσπάθεια σε όλους τους τομείς που μας αφορούν. Είτε αυτό λέγεται παιδεία, είτε περιβάλλον , είτε ποιότητα ζωής με αναβαθμισμένες υπηρεσίες είτε ακόμα οικονομική ανάπτυξη και ευημερία. Και βέβαια προτεραιότητα στα όνειρα της νέας γενιάς , σεβασμός στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες και φυσικά σεβασμός και αξιοπρέπεια στην τρίτη ηλικία. 

Αγαπώ την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί το αποτέλεσμα της δουλειά σου είναι χειροπιαστό, άμεσο, το συναντάς καθημερινά μπροστά στο δρόμο σου, στις πλατείες, στο αγκάλιασμα. Είσαι αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου και των συμπολιτών σου, στους αθλητικούς χώρους που ασκούνται οι νέοι ,στα σχολεία, στα χαμόγελα των παιδιών, στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, στις υπηρεσίες, στην καθημερινότητα του πολίτη. χωρίς να είσαι αποκομμένος η κλεισμένος σε κάποιο γραφείο που δεν έχει πρόσβαση ο πολίτης.

Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν υπηρετείς την τοπική αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

'με τη 'Σύγχρονη Πολιτεία''

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο