iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Απατημένη σύζυγος
''διέταξε'' αναγκαστική
προσγείωσε σε αεροσκάφος


Ηταν μία καθημερινή, συνηθισμένη πτήση από τη Ντόχα του Κατάρ προς το Μπάλι. Οι ώρες του ταξιδιού περνούσαν ήρεμα όταν κάποια στιγμή, μια γυναίκα από το Ιράν αποφάσισε να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο του άνδρα της που κοιμόταν στο διπλανό κάθισμα. Αυτό που είδε έμελλε να οδηγήσει την πτήση της Qatar Airways σε αναγκαστική προσγείωση.

Όχι, μην φανταστείτε ότι η πτήση άλλαξε πορεία εξαιτίας κάποιας τρομοκρατικής ενέργειας ή κάποιου επικινδύνου συμβάντος. Σύμφωνα με τον Guardian, το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας του Κατάρ πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση όταν η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει παράνομη σχέση.

«Η γυναίκα ξεκλείδωσε το κινητό του συζύγου της, μιμούμενη την κίνηση των δαχτύλων του άνδρα ο οποίος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν», αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα Hindustan Times για το ζευγάρι που είχε προγραμματίσει διακοπές στο Μπάλι μαζί με το παιδί του.

Οπως φαντάζεστε, η αντίδραση της γυναίκας μόνο ψύχραιμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο πανικός που προκλήθηκε εν ώρα πτήσης από την έκρηξη της απατημένης συζύγου μάλιστα ήταν τέτοιος που ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Τσενάι της Ινδίας. Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται με το σύζυγό της και αντέδρασε άσχημα όταν το προσωπικό καμπίνας προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Τελικά, η τριμελής οικογένεια αποβιβάστηκε μόνη της στο αεροδρόμιο της Ινδίας και το αεροσκάφος συνέχισε το ταξίδι του προς το Μπαλί. Οσο για την αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό για λόγους προστασίας των επιβατών.

Πηγή Protagon.gr