iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Εθισμένος στην
κόκα κόλα
ο Ντόναλντ Τραμπ


Ένα κείμενο που αναμένεται να προκαλέσει την… έκρηξη του, ούτως ή άλλως, ευέξαπτου Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσαν οι New York Times συνομιλώντας, όπως υποστηρίζουν, με μέλη του κύκλου των προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σύμβουλοι, συνεργάτες, φίλοι και μέλη του Κογκρέσου αποκάλυψαν τις μικρές καθημερινές συνήθειες του Τραμπ ο οποίος, όπως είπαν το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνήσει είναι να ανοίξει την τηλεόραση και να χρησιμοποιήσει το CNN για να ενημερωθεί για τα -κατά τον ίδιο- fake news. Στη συνέχεια βλέπει  το FOX για να χαλαρώσει και μετά παρακολουθεί  την εκπομπή Morning Joe του MSNBC για να θυμώσει.

Μάλιστα αποκαλύπτουν επίσης  πως πίνει έως και 12 κουτάκια Diet Coke προκειμένου να παραμένει σε εγρήγορση.

Σημειώνεται μάλιστα πως είπε ψέματα όταν δήλωσε ότι ο λόγος που δεν παρακολούθησε το σκάνδαλο με τον Ρόι Μουρ ήταν πως μελετούσε έγγραφα, αφού οι στενοί του συνεργάτες, υποστηρίζουν ότι αυτό που κάνει είναι να περνάει ώρες επί ωρών μπροστά σε έναν τηλεοπτικό δέκτη για να βλέπει τις ειδήσεις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξυπνά, σύμφωνα με τους ΝΥΤ, στις 5:30 αφού έχει κοιμηθεί 5-6 ώρες και το πρώτο που κάνει είναι να ανοίξει την τηλεόραση έχοντας στο χέρι του συνήθως το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να γράψει ένα tweet που πιθανόν να του έρθει στο μυαλό βλέποντας τις ειδήσεις.

Αλλά και όταν βρίσκεται στον Λευκό Οίκο κάπου θα είναι ανοιχτή μια τηλεοπτική συσκευή και βάσει των αυστηρών εντολών που έχει δώσει μόνο ο ίδιος ή κάποιος τεχνικός θα μπορεί να την αγγίξει.
Ζητά μάλιστα από τους συνεργάτες του να αντιμετωπίζουν κάθε ημέρα σαν ένα νέο «επεισόδιο» ενός σόου με τον ίδιο τον Τραμπ να κατατροπώνει τους αντιπάλους του.

«Πιστεύει με πάθος ότι η αριστερά και τα ΜΜΕ ζουν για να τον καταστρέψουν. Γι' αυτό και έφτασε εδώ πολεμώντας και δίνοντας και ο ίδιος χτυπήματα» δηλώνει γερουσιαστής στους New York Times.

Μπορεί μάλιστα να επιτίθεται συνέχεια στο CNN, όμως φαίνεται πως ο ίδιος παρακολουθεί  «φανατικά» τις ειδήσεις, ενώ… χαλαρώνει με το φίλο προς εκείνον το Fox News.

Ο Τραμπ έχει μια τηλέοραση 60 ιντσών την οποία ο ίδιος αποκαλεί Super TiVO, καθώς μπορεί να καταγράφει τις ειδήσεις από τα καλωδιακά κανάλια. Η συσκευή, όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι πάντα ανοιχτή αν και πολλές φορές με κλειστό τον ήχο, ώστε ο Τραμπ να μπορεί να παρακολουθεί με ένα βλέμμα τις εξελίξεις.