iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

74χρονος ισχυρίζεται
ότι έκανε σεξ
με εξωγήινη!


Αίσθηση έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι ισχυρισμοί ενός 74χρονου καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε πρόσφατα με τίτλο «Έρωτας και Ιπτάμενοι Δίσκοι».

Ο Huggings ισχυρίζεται ότι δέχεται επισκέψεις εξωγήινων από την εφηβική του ηλικία και ότι έχασε την παρθενιά του από μια εξωγήινη που ονομαζόταν Crescent όταν ήταν 17 ετών. Με τη συγκεκριμένη εξωγήινη επανάλαβε πολλές φορές την ερωτική πράξη και δημιούργησαν κάτι σαν... δεσμό, αλλά παράλληλα είχε επαφές και με άλλα θηλυκά όντα του ίδιου είδους. Σε μετέπειτα στάδιο, του αποκαλύφθηκε ότι είχε αποκτήσει μαζί τους δεκάδες παιδιά, που αποτελούν διασταύρωση ανθρώπου και εξωγήινου.

Ο David Huggins έχει ζωγραφίσει μια σειρά τολμηρών πινάκων που δείχνουν τον ίδιο σε ερωτικές περιπτύξεις με εξωγήινες γυναίκες, η ανατομία των οποίων μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη. Αυτό από μόνο του δεν θα αποτελούσε αιτία για να ασχοληθούν μαζί του τα διεθνή ΜΜΕ, αφού περί καλλιτεχνικής έμπνευσης... ουδείς λόγος. Ωστόσο αυτό που κάνει τα έργα του Huggins να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι, κατά τον ίδιο, βασίζονται σε αληθινές εμπειρίες!