iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Θρίλερ χωρίς τέλος
στην υπόθεση της
εξαφάνισης της Μαντλίν


Έναν νέο ύποπτο για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, πριν από 13 χρόνια, ανακοίνωσαν ότι έχουν βρετανική και γερμανική αστυνομία.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της την 3η Μαΐου, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών της οικογένειας στην Πορτογαλία, ενώ οι γονείς της έτρωγαν με φίλους στο θέρετρο Πράια ντε Λουζ. Η τύχη της παραμένει ένα μυστήριο παρά τις εκτεταμένες έρευνες διεθνώς και την ευρεία κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ.

«Σε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μπεθ Μακάν, ηλικίας 3 ετών εκείνη την εποχή (…), το υπουργείο δημόσιας τάξης του Μπραουνσβάιγκ διεξάγει έρευνα σχετικά με έναν Γερμανό υπήκοο ηλικίας 43 ετών που θεωρείται ύποπτος για φόνο», λέει η γερμανική αστυνομία της Γερμανίας σε ένα δελτίο τύπου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο ύποπτος είναι παιδόφιλος που έχει ήδη καταδικαστεί πολλές φορές, ιδίως για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Εκτίει αυτή τη στιγμή ποινή φυλάκισης για «μια άλλη υπόθεση», διευκρινίζει η αστυνομία. Οι Γερμανοί ερευνητές είχαν «στενή συνεργασία» με τους Βρετανούς και Πορτογάλους συναδέλφους τους προκειμένου να καταφέρουν βρουν αυτόν τον νέο ύποπτο.