iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Ήρθε στον κόσμο το
μωρό των Ορλάντο
Μπλουμ - Κέιτι Πέρι


Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους.

Με μια πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη ανάρτηση στο Instagram η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός νιώθουν ευγνώμονες που η κορούλα τους γεννήθηκε υγιής και με ασφάλεια. Για το λόγο αυτό όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ως πρεσβευτές καλής θέλησης της Unisef έχουν ανοίξει μια σελίδα δωρεάς που σκοπό έχει κάθε παιδί να γεννιέται με ασφάλεια και υγεία.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο Daisy Dove Bloom! Πλημμυρίζουμε από αγάπη καθώς η κόρη μας γεννήθηκε με υγιής και με ασφάλεια. Ξέρουμε όμως πως είμαστε πολύ τυχεροί καθώς δεν μπορούν όλοι να έχουν την τόσο όμορφη εμπειρία που είχαμε εμείς.

Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγείας και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από επιπλοκές. Δεδομένου ότι με την πανδημία του COVID-19 κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες ως γονείς νεογέννητου σπάει η καρδιά μας και είμαστε στο πλευρό των γονιών που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα περισσότερο από ποτέ.

«Ως πρεσβευτές καλής θέλησης της Unisef ξέρουμε ότι η Unicef είναι εκεί και κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει τις ετοιμόγεννες γυναίκες ώστε να έχουν πρόσβαση σε μια ασφαλή γέννα. Εχουμε ανοίξει μια σελίδα για δωρεές για να γιορτάσουμε τη γέννηση της κόρης μας.
Με τη δωρεά σας, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε στην γενναιοδωρία σας.

Με ευγνωμοσύνη⠀

Kέιτι & Ορλάντο».