iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

''Eιμαι ο τέλειος άνθρωπος''
ισχυρίζεται ο
Ντόναλντ Τραμπ


«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε επί τρεις ημέρες εξαιτίας κορωνοϊού και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιστημονική επιβεβαίωση επ' αυτού.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε «εικονικό ντιμπέιτ». «Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για τη διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει, αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου, ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Πέραν της βεβαιότητος ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business Network, στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.
«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στη συνέντευξη, που ήταν τηλεφωνική, και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.