iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ο Τούρκος Μπαχτσελί
καλεί σε Τζιχάντ
κατά της Δύσης!


Παραλήρημα κατά του Γάλλου προέδρου Μακρόν από το βήμα της τουρκικής βουλής του ηγέτη των εθνικιστών και εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε το Γάλλο πρόεδρο «πολιτικά σχιζοφρενή» και του συνέστησε να ασχοληθεί καλύτερα με τα χόμπι του παρά με τη… θρησκεία των θρησκειών, το Ισλάμ, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του κυπριακού Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

«Ο Μακρόν δεν έχει με τίποτα άλλο να κουράσει το κεφάλι του; Με άλλο ζήτημα, δουλειά ή χόμπι να απασχοληθεί; Αυτός ο πολιτικά σχιζοφρενής με ποιο δικαίωμα θέτει ως στόχο του την αναμόρφωση του Ισλάμ;» είπε χαρακτηριστικά ο ακροδεκιός Τούρκος πολιτικός, την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε κυρώσεις στην Τουρκία.

«Γνωρίζουμε και το πιστεύουμε πως η μόνη αληθινή θρησκεία στα μάτια του Αλλάχ μέχρι την Ημέρα της Κρίσης είναι το Ισλάμ. Η αιώνια σωτηρία όλης της ανθρωπότητας περνάει μέσα από την παράδοσή μας στην τελευταία θρησκεία του Αλλάχ, το Ισλάμ.
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί κάλεσε Τούρκους και μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο κατά της ιμπεριαλιστικής Δύσης. «Ολόκληρος ο τουρκικός και ισλαμικός κόσμος πρέπει να γίνουν ένα. Να δράσουν μαζί για να αντισταθεί ενάντια στο σκληρό, ιμπεριαλιστικό μέτωπο», τόνισε, ενώ ισχυρίστηκε ότι την Τουρκία υπάρχουν 180.854 χριστιανοί στην Τουρκία και περίπου 20 χιλιάδες Εβραίοι.